📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przewidział jebany
Piękna demonstracja. Następnym razem poproszę o instruktaż owijania się wokół słupa.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
ciocia Shimma wyjaśniła skurwysyna
a taki pewny siebie był...
A to nie wujek Shimmy wlazł mu w paradę?
W motobandzie szukają nowego eksperta i recenzenta ... To jest idealny kandydat i jeszcze ubranai może przetestować !
żmij napisał/a:
A to nie wujek Shimmy wlazł mu w paradę?
Mój znajomy motopizdeczka, tłumaczył mi że shimma to jest suka na drodze.... a wiec wnioskuje ze to łona!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Mój znajomy motopizdeczka, tłumaczył mi że shimma to jest suka na drodze.... a wiec wnioskuje ze to łona!
intermotors.pl/czytaj/porady-dla-motocyklistow/shimmy-na-motocykluco-t...
Chłop se "w żargonie" mówi... Wyluzuj a nie na siłę chcesz pokazać czy tam udowodnić coś co wszyscy wiedzą..
[ Dodano: 2024-10-07, 11:39 ]
*do żmij
[ Dodano: 2024-10-07, 11:39 ]
*do żmij
No jaki dzban, nie dokończył opowieści...
redukcja dwa biegi niżej i na koło się staje
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów