Wiesz w ogóle czym jest nacjonalizm, polaczku?
Może wytłumacz kacapie co oznacza określenie "polaczek"?
hahaha tempy chuju nawet nie wiesz co piszesz to tylko potwierdza że jesteś debilem idź i zrób przysługę ojczyźnie
Tempo to może być w muzyce, albo w ruchaniu twojej matki.
Dlaczego nie wypierdolisz z tego kraju skoro go nie szanujesz? Płakać za Tobą raczej nikt nie będzie, nikt Cie tu nie trzyma.
Dlaczego nie wypierdolisz z tego kraju skoro go nie szanujesz? Płakać za Tobą raczej nikt nie będzie, nikt Cie tu nie trzyma.
W przeciwieństwie do ciebie nie trzyma mnie tu patriotyzm, tylko rzeczy dużo ważniejsze.
Może ktoś zbanować tego czerwonego psychola "Romantyka" czy jak temu pedziowi na imię? Słuchaj pomiocie żydowski idź i obciągnij szechterowi druta pało czerwona i wypieprzaj na Madagaskar gdzie twoje miejsce w łeb.
A za określenie polaczek to należy Ci się kula w łeb. Przepraszam to są metody twoich sowieckich towarzyszy. RAZ SIERPEM RAZ MŁOTEM W CZERWONĄ HOŁOTĘ!!!!
Ryj, polaczku.
No udowodnij. Jest np. jakaś wzmianka o tym, żeby zapierdolić Niemca, Żyda, Ruska? Nie zauważyłem. Czy zamiast zdjęcia bohatera jest falanga? Też nie zauważyłem.
Narodowe Odrodzenie Polski. Nacjonalizm nie polega na "zapierdalaniu niemców/żydów/rusków".
kibole i narodowcy to nie same chamy po podstawówce, a też porządni i wykształceni ludzie
"Wykształceni" i "polscy nacjonaliści" się wyklucza, chyba że dla Ciebie wykształceni ludzie to klasa robotnicza.
twój stary wali mi konia gównemDlaczego część z Was pieprzy o tym co przeczyta w gazecie albo usłyszy w TV, gdzie fakty są tak zmanipulowane, że i tak tylko jedna i zawsze ta sama strona wychodzi z danej sytuacji zwycięsko, zamiast spojrzeć własnymi oczami i czasami zamknąć się jak się nie ma nic do powiedzenia albo się kompletnie nie zna w danym temacie ?
Nie czytam gazet, nie oglądam telewizji. Coś jeszcze masz do powiedzenia?
Chciałbym cię czerwony pejsaku spotkać na ulicy, żebyś mógł mi w oczy powiedzieć że jestem 'polaczkiem'
Chciałbym cię czerwony pejsaku spotkać na ulicy, żebyś mógł mi w oczy powiedzieć że jestem 'polaczkiem'
I co, zabiłbyś mnie? Poderżnąłbyś mi gardło za obrazę narodowości i chuj jeszcze wie czego? Zgwałciłbyś moją matkę i kazał mi na to patrzeć? A na koniec obciąłbyś mi kończyny, oddzielił mięso od kości i kazał mi je jeść, jednocześnie szczając mi na twarz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów