I co, zabiłbyś mnie? Poderżnąłbyś mi gardło za obrazę narodowości i chuj jeszcze wie czego? Zgwałciłbyś moją matkę i kazał mi na to patrzeć? A na koniec obciąłbyś mi kończyny, oddzielił mięso od kości i kazał mi je jeść, jednocześnie szczając mi na twarz?
Nie, no co ty? Zabiłbym gnidę, a poszedłbym siedzieć jak za człowieka? Bez sensu.
Po prostu z satysfakcją przyglądałbym się jak masz cykora i nie potrafisz tego powiedzieć komuś w twarz wiedząc, że to jest świat realny i że autentycznie za taki tekst możesz wyłapać strzała w ryj.
Skończ już synku bo się tylko ośmieszasz i pogrążasz. Wyjedź stąd i nie wracaj.
czekajcie, jak to kapela nagrala utwor "wszyscy spotkamy sie na dworcu"? nie byla to leciwa Konkwista88?
Jak to nagrywali to się chyba nazywali już Contra Boys. Tak czy siak wiadomo o co chodzi .
Do burzliwego tematu:
Media robią Wam wodę z mózgu. Nie chodzicie na mecze, na patriotyczne parady, spotkania, to nie macie prawa się wypowiadać o tych ludziach. Nie mówię, że to są aniołki, ale na pewno nie są to źli ludzie. Oni chcą dobrze dla kraju.
Jest we Wrocławiu wiadukt blisko dworca na ul. Pułaskiego. Jak to wiadukty wewnątrz był obdrapany, resztki farby się sypały. Jacyś ludzie z własnej kieszeni przemalowali cały wiadukt od środka z jednej strony na barwy Śląska Wrocław z drugiej na czerwono i na środku namalowali orła z godła Polski. Jakiś pacan po kilku dniach przyszedł i nabazgrał obok tego "Antifia", a niżej "polska kurwa", powiem Wam, że jestem spokojnym człowiekiem, ale jakbym go dorwał to by "nogów w dupie nie miał". Pomyślcie nad Waszymi manifami, antifami, paradami równości, gejostwem, pedalstwem, narkotykami, aborcją. Poczytajcie trochę i oby Wam się trochę rozjaśniło.
PS: Dzisiaj Śląsk walczy o mistrza! Hej Śląsk!
Nie czytam gazet, nie oglądam telewizji. Coś jeszcze masz do powiedzenia?
Co do Ciebie to mam dużo, ale dziwi mnie dalej co z Tobą człowieku jest nie tak ? Czy Polacy coś Ci zrobili ? Bo już nie obrażasz tylko narodowców, patriotów itd. tylko całą Polskę i całe społeczeństwo. Wiesz, są takie szpitale specjalne, ale nie wiem czy nawet tam by Cię chcieli, chociaż podobno każdy przypadek jest do wyleczenia.
Nie, no co ty? Zabiłbym gnidę, a poszedłbym siedzieć jak za człowieka? Bez sensu.
Po prostu z satysfakcją przyglądałbym się jak masz cykora i nie potrafisz tego powiedzieć komuś w twarz wiedząc, że to jest świat realny i że autentycznie za taki tekst możesz wyłapać strzała w ryj.
Skończ już synku bo się tylko ośmieszasz i pogrążasz. Wyjedź stąd i nie wracaj.
I umówiłbyś się ze mną na randkę?
A wyglądam na zoofila?
No wiesz, tak ranić moje uczucia... jak możesz być taki okrutny?!
djpaczu94- Odróżniasz nacjonalizm od szowinizmu? A z tym że Polacy prowadzą kult syjonistyczny to mnie rozłożyłeś na łopatki. Chłopie ty wiesz w ogóle co to jest syjonizm? Doucz się najpierw a później pisz bzdury.
Vante- Patriotyzm towarzyszy środowiskom kibicowskim od dawna, to nie jest tylko od kilku lat. Jeżeli chodzi o mody to teraz bardziej bym powiedział że jest głupia moda na "oświeconą" młodzież która mieni się kosmopolityzmem, antyklerykalizmem i akceptowaniem różnej maści dewiacji gdzie zatracanie własnej kultury i degeneracje społeczeństwa uważają za postęp...
Z kultem syjonistycznym chodziło mi o to, że wspólną cechą polaków za granicą i ów kultem często jest to, że polak jest lepszy od np. Niemca. Ale jesteś jeszcze zbyt tępy i mało świata poznałeś żeby to pojąć.
Internetowy napinacz przyjdź na manifestację i stań oko w oko z C18 i wybij im to z głowy hahahaha
@sebeks powiedział gość z marihuaną w awatarze i w dodatku w kolorach tęczy
Nigdy nie stałem oko w oko z c18, lecz wiem że potrafią być bardzo niemili, dlatego jestem za Tym żeby się ich pozbyć. Chyba że chcemy mieć drugą Rosję, gdzie Combat18 jest najliczniejszą i zorganizowaną grupą która podkłada bomby w pociągach np.
P.S. A tak wgl. to nie miałem prowadzić dialogów z debilami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów