18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Oprawa Śląska Wrocław
Hauer88 • 2012-05-05, 1:10
Kolejna oprawa "faszystów"

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
dzejosB 2012-05-05, 1:29 21
Cała Polska w cieniu Śląska

Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Zgłoś
Arkadiusz90 2012-05-05, 1:49 43
Cześć i Chwała Bohaterom !!
Zgłoś
mirabelek76 2012-05-05, 2:13
a tak z czystej ciekawości to kto wykłada kase na takie oprawy? zrzutka oprawców czy jak?

Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Zgłoś
lofix1 2012-05-05, 7:20 3
a gdzie jest plik z napisami?
Zgłoś
decode21 2012-05-05, 8:07 8
Mają chęć i odwagę, brawo! Zaraz Tusk z Komorowskim zamkną stadion.
Zgłoś
.................. 2012-05-05, 8:10 3
Łejej, temat o kibolach, jak wyjdzie na główną to znów syfu masa w komentach będzie.
Zgłoś
Hauer88 2012-05-05, 8:26 9
mirabelek76 napisał/a:

a tak z czystej ciekawości to kto wykłada kase na takie oprawy? zrzutka oprawców czy jak?

Pieniądze pochodzą zarówno ze zrzutek kibiców urządzanych specjalnie na ten cel jak i sprzedaży gadżetów wydawanych przez ultrasów.

_______

W tym samym dniu:

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
zapal 2012-05-05, 8:35 22
Tuska i Komorwa juz krew zalewa... bo znow kibicie pokazali ze sa o kilka poziomow wyzej inteligencja od rzadu i pzpn...
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-05-05, 9:49 9
Banda nacjonalistycznych zwierząt
Zgłoś
Boingu 2012-05-05, 10:00 92
KurwaRomantyk napisał/a:

Mylisz pojęcia zwierzaku. To nie są nacjonaliści tylko patrioci.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
pieto90 2012-05-05, 10:02 2
i to są kibice nie jestem za Śląskiem, ale brawo dla tych panów
Zgłoś
PureWhite 2012-05-05, 10:03 75
KurwaRomantyk napisał/a:

Za takie komentarze zgarniesz brawa na antifa.pl albo inny pedalski portal dla upośledzonych umysłowo.
Zgłoś
marcincore 2012-05-05, 10:05
... Nacjonalisci chca jak najwiekszego dobra dla swojego kraju... wiec jak kurwa moga szkodzic?
Lewactwo panuje od 200 lat wiec jak mozna byc lewakiem w kraju w ktorym sie zle zyje przez ustroj socialochujoza.
Zgłoś
chrap 2012-05-05, 10:06 4
Linekk napisał/a:

Łejej, temat o kibolach, jak wyjdzie na główną to znów syfu masa w komentach będzie.

Sam tworzysz jeden z nich.

A co do kibiców - niestety nadal uważam, że w dużej części są to faszystowskie świnie. Jak można jednego dnia zrobić tak wspaniałą oprawę, a następnego krzyczeć sieg heil, albo naszym wzorem jest Rudolf Hess? I do tego nazywać się narodowcem? Tego kurwa nie pojmę nigdy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów