18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Oprawa Śląska Wrocław
Hauer88 • 2012-05-05, 1:10
Kolejna oprawa "faszystów"

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
.................. 2012-05-05, 10:07
chrap napisał/a:

Sam tworzysz jeden z nich.

Który niby?
Zgłoś
chrap 2012-05-05, 10:10
Źle sie wyraziłem. Nie temat tylko komentarz składający się na syfu masę.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-05-05, 10:17 3
kubusiekh napisał/a:

Mylisz pojęcia zwierzaku. To nie są nacjonaliści tylko patrioci.

NOP to nacjonaliści, więc nie pierdol.
Zgłoś
~Tołdi 2012-05-05, 10:20 3
chrap napisał/a:

A co do kibiców - niestety nadal uważam, że w dużej części są to faszystowskie świnie.

A cie dobre pierwszy raz ktoś mnie wyzywał od faszystów

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
Everal 2012-05-05, 10:22 3
Hahaha uwielbiam tę obłudę narodowców. Na jednym froncie pierdolą lewaków, na drugim nazistów. A jeżdżą na faszystowskie meetingi do Niemiec. Litości.

lastfm.pl/user/Nikers
Zgłoś
chrap 2012-05-05, 10:24
Cytat:

chrap napisał/a:

A co do kibiców - niestety nadal uważam, że w dużej części są to faszystowskie świnie.

Sam chodzę na mecze. Nie jakoś regularnie, można mnie nazwać piknikiem, ale kibicem jestem.
Zgłoś
Marcin_92 2012-05-05, 10:29 2
Każdy nurt, niezależnie czy socjalistyczny, nacjonalistyczny, czy komunistyczny ma jakieś dobre założenia. Jedyny ból jest w tym, że tacy już są ludzie że zawsze popada on w skrajność i pojawiają sie absurdy.
Zgłoś
honecker 2012-05-05, 10:37
Pozytywna rzecz, duży plus.

Na marginesie dobrze że wybrali Pileckiego prawdziwego bohatera .
Niestety w środowiskach kibiców idolami są często "Łupaszka" czy "Ogień", a oni się później dziwią z "faszystów"
Zgłoś
Boingu 2012-05-05, 10:38 1
KurwaRomantyk napisał/a:

NOP to nacjonaliści, więc nie pierdol.

No udowodnij. Jest np. jakaś wzmianka o tym, żeby zapierdolić Niemca, Żyda, Ruska? Nie zauważyłem. Czy zamiast zdjęcia bohatera jest falanga? Też nie zauważyłem.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
S................k 2012-05-05, 10:46 3
Skrajności są złe, ale zdrowy nacjonalizm pozbawiony ksenofobii i nienawiści jest całkiem w porządku. Ja przez swój nacjonalizm rozumiem patriotyzm i walkę o zachowanie kultury i tradycji naszego narodu.

Skrajni nacjonaliści są jednak często radykałami, którzy odnoszą się do ideologii faszystkowskiej (która jest jednak dość łagodna względem nazizmu) lub nazistowskiej i to z tymi grupami należy walczyć. Prawdziwy nacjonalizm skupia się na miłości do narodu i Ojczyzny, skrajny nacjonalizm na pierwszym miejscu stawia nienawiść do innych (tych, którzy nie należą do narodu).
Zgłoś
tolek999 2012-05-05, 11:20 1
Tak, jesteśmy nacjonalistami:) i jesteśmy z tego dumni. Faszystowskie mitingi do Niemiec? a co mają szwaby do faszyzmu?do szkoły barany a potem pocić się na sadolu.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2012-05-05, 11:37 1
Kurwa skąd oni takie duże prześcieradła biorą ?
Zgłoś
Pater patriae 2012-05-05, 11:43 2
w TV to i tak tego nie pokażą, no chyba, że byłby jakiś jeden transparent typu "precz z gejami" to od razu podniosłaby się wrzawa, że nietolerancja itp.

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
s................n 2012-05-05, 11:44 11
KurwaRomantyk napisał/a:

Banda nacjonalistycznych zwierząt

Powiem ci krótko:
'Raz sierpem, raz młotem w lewacką hołotę!!!'
Zgłoś
Gary Muwaut 2012-05-05, 11:45 15
odnośnie całej dyskusji:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów