kurwa niedlugo ludzi po chemioterapii bedziesz od faszystow wyzywal
Hahaha uwielbiam tę obłudę narodowców. Na jednym froncie pie**olą lewaków, na drugim nazistów. A jeżdżą na faszystowskie meetingi do Niemiec. Litości.
mowisz o tych, ktorzy w urodziny wolnej Polski zaprosili kolegow z niemiec zeby nam stolice rozpierdalali?? ale to przeciez nie byli narodowcy ani nikt z nimi zwiazany:E
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
A co do "Ognia" i reszty. Major rozumiał że bolszewicy i naziści są tylko problemem przejściowym, a prawdziwą falą są rodacy, którzy sprzedaliby własne dzieci za kieliszek lepszej wódki. Przypuszczam że miał też świadomość, jak oceni go "czerwona historia". Przez cały okres socjalizmu wmawiano nam że grupy konspiracyjne takie jak AK, NSZ czy Gryf Pomorski to bandyci, ale prawdę pamiętali Ci, co brali udział w tych wydarzeniach. Niektórzy żyli prawem wilka, i zabrakło tych, którzy by pamiętali.
Cała Polska w cieniu Śląska
Fajnie. To może zacznij wpierdalać węgiel, idiotko.
Nielubię, kiedy organizacje takie jak : NOP, ONR, C18 etc. nazywa się patriotycznymi. Chętnie bym się przyłączył do antify tylko dlatego, żeby im wybić z głowy ten jebany nacjonalizm. I tylko dlatego.Bo wkurwia mnie to, że opóźnione polaczki nie chcą się asymilować, bo prowadzą kult syjonistyczny, że polak jest najlepszy itp. Od dawna tak było, ale jeszcze tak z 20 lat i pewne geny myślenia wyginą.
Najpierw zacznij odróżniać od siebie pojęcia nacjonalizm a szowinizm, potem zabieraj głos w dyskusji. Faktycznie, pewnie powinieneś dołączyć do antify, tam nie wymagają od ludzi czegoś takiego jak samodzielne myślenie czy uczucia głębsze niż te, które darzysz świeżego stolca w kiblu. Odrobiny gramatyki też byś mógł podłapać.
Nie żebym był gorącym zwolennikiem tego typu organizacji jak te wymienione, ale na pewno bliżej mi z ideałem "Polski dla Polaków" niż "dajmy czarnuchom i kebabom ruchać się w dupę i szczać na własną flagę",
Mylisz pojęcia zwierzaku. To nie są nacjonaliści tylko patrioci.
koło patriotów to oni nie stali
patriota buduje mimo niedogodności a nie niszczy mimo ułatwień
jeśli banda bez-mózgów chowa się teraz za patriotyzmem by bić ludzi i palić samochody...
nie stać mnie na bilet do kina bo jestem nierobem to ukradnę babci torebkę
to dla narodu babciu
na wódę i race dla narodu
Vante- Patriotyzm towarzyszy środowiskom kibicowskim od dawna, to nie jest tylko od kilku lat. Jeżeli chodzi o mody to teraz bardziej bym powiedział że jest głupia moda na "oświeconą" młodzież która mieni się kosmopolityzmem, antyklerykalizmem i akceptowaniem różnej maści dewiacji gdzie zatracanie własnej kultury i degeneracje społeczeństwa uważają za postęp...
Naszczęscie kaszubi nie dadzą sobie wmówić, jakiś farmazonów o swojej autonomiczności. Kaszubi to polacy i tyle w temacie.
ps. Dlaczego wymyślanie napisałem? Już tłumaczę, jakby ktoś się nie orientował:
Podkreślili tam, że Stefan Michnik był bratem Adama Michnika. Tak się składa, że to jego przyrodni brat, i mieli wspólną matkę, panią MICHNIK, a ojcem ADAMA był Szechter. Nie Stefana. Także napis, jakoby Stefan miał jakiekolwiek powody nosić nazwisko Szechter, są dowodem braku wiedzy na ten temat, albo szukania dziury w całym. No bo dla bandy tępych dresów wystarczy strzelić rasistowskim hasłem i polecą owczym pędem. Tępe bydło.
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Nielubię, kiedy organizacje takie jak : NOP, ONR, C18 etc. nazywa się patriotycznymi. Chętnie bym się przyłączył do antify tylko dlatego, żeby im wybić z głowy ten jebany nacjonalizm. I tylko dlatego.Bo wkurwia mnie to, że opóźnione polaczki nie chcą się asymilować, bo prowadzą kult syjonistyczny, że polak jest najlepszy itp. Od dawna tak było, ale jeszcze tak z 20 lat i pewne geny myślenia wyginą.
Opóźnione polaczki? A ty kurwa mać co niby wielce oświecony internacjonalista? Jak chcesz wybijać niektórym nacjonalizm z głowy, to raczej przez internet to ci się nie uda chłopaku. Przyłącz się do antify i zacznij działać, jedno masz pewne - nauczysz się szybko biegać!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów