18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Oprawa Śląska Wrocław
Hauer88 • 2012-05-05, 1:10
Kolejna oprawa "faszystów"

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
andrzej.andrzej 2012-05-05, 12:01 3
Chuj tam nie patrioci:)

Gdy miłości poczuł miętę, dostał w gębę śrubokrętem.
Zgłoś
obrus 2012-05-05, 12:04 2
Kto jest Polakiem ten wie skad pochodza zdrajcy....a was zdrajcy dobrze ze nie slysze bo jedni sie jąkają jak pewien redaktor lub seplenia jak pewien premier....wasz czas sie konczy...
Zgłoś
lapps 2012-05-05, 12:05 3
KurwaRomantyk napisał/a:

NOP to nacjonaliści, więc nie pierdol.

kurwa niedlugo ludzi po chemioterapii bedziesz od faszystow wyzywal

Cytat:

Hahaha uwielbiam tę obłudę narodowców. Na jednym froncie pie**olą lewaków, na drugim nazistów. A jeżdżą na faszystowskie meetingi do Niemiec. Litości.

mowisz o tych, ktorzy w urodziny wolnej Polski zaprosili kolegow z niemiec zeby nam stolice rozpierdalali?? ale to przeciez nie byli narodowcy ani nikt z nimi zwiazany:E

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
filozoph 2012-05-05, 12:30 3
Ciężko nie myśleć skrajnymi kategoriami, gdy żyje się w świadomości że gdzieś w Twoim kraju żyją ludzkie ekskrementy pokroju "KurwaRomantyk". Dla kogoś takiego definicja ojczyzny to zapewne gówno przed własnym chlewem, i w dupie ma jaka tam flaga powiewa.
A co do "Ognia" i reszty. Major rozumiał że bolszewicy i naziści są tylko problemem przejściowym, a prawdziwą falą są rodacy, którzy sprzedaliby własne dzieci za kieliszek lepszej wódki. Przypuszczam że miał też świadomość, jak oceni go "czerwona historia". Przez cały okres socjalizmu wmawiano nam że grupy konspiracyjne takie jak AK, NSZ czy Gryf Pomorski to bandyci, ale prawdę pamiętali Ci, co brali udział w tych wydarzeniach. Niektórzy żyli prawem wilka, i zabrakło tych, którzy by pamiętali.
Zgłoś
djpaczu94 2012-05-05, 12:35 4
Nielubię, kiedy organizacje takie jak : NOP, ONR, C18 etc. nazywa się patriotycznymi. Chętnie bym się przyłączył do antify tylko dlatego, żeby im wybić z głowy ten jebany nacjonalizm. I tylko dlatego.Bo wkurwia mnie to, że opóźnione polaczki nie chcą się asymilować, bo prowadzą kult syjonistyczny, że polak jest najlepszy itp. Od dawna tak było, ale jeszcze tak z 20 lat i pewne geny myślenia wyginą.
Zgłoś
s................n 2012-05-05, 12:50 1
dzejosB napisał/a:

Cała Polska w cieniu Śląska

Fajnie. To może zacznij wpierdalać węgiel, idiotko.
Zgłoś
Vante 2012-05-05, 12:54 1
W ostatnich 2-3 latach zrobiła się straszna moda na patriotyzm w środowiskach kibicowskich nie żeby mi to przeszkadzało ,ale moda lubi przemijać
Zgłoś
filozoph 2012-05-05, 12:59 5
djpaczu94 napisał/a:

Nielubię, kiedy organizacje takie jak : NOP, ONR, C18 etc. nazywa się patriotycznymi. Chętnie bym się przyłączył do antify tylko dlatego, żeby im wybić z głowy ten jebany nacjonalizm. I tylko dlatego.Bo wkurwia mnie to, że opóźnione polaczki nie chcą się asymilować, bo prowadzą kult syjonistyczny, że polak jest najlepszy itp. Od dawna tak było, ale jeszcze tak z 20 lat i pewne geny myślenia wyginą.

Najpierw zacznij odróżniać od siebie pojęcia nacjonalizm a szowinizm, potem zabieraj głos w dyskusji. Faktycznie, pewnie powinieneś dołączyć do antify, tam nie wymagają od ludzi czegoś takiego jak samodzielne myślenie czy uczucia głębsze niż te, które darzysz świeżego stolca w kiblu. Odrobiny gramatyki też byś mógł podłapać.
Nie żebym był gorącym zwolennikiem tego typu organizacji jak te wymienione, ale na pewno bliżej mi z ideałem "Polski dla Polaków" niż "dajmy czarnuchom i kebabom ruchać się w dupę i szczać na własną flagę",
Zgłoś
sebeks 2012-05-05, 13:00 3
kubusiekh napisał/a:

Mylisz pojęcia zwierzaku. To nie są nacjonaliści tylko patrioci.

koło patriotów to oni nie stali
patriota buduje mimo niedogodności a nie niszczy mimo ułatwień
jeśli banda bez-mózgów chowa się teraz za patriotyzmem by bić ludzi i palić samochody...
nie stać mnie na bilet do kina bo jestem nierobem to ukradnę babci torebkę
to dla narodu babciu
na wódę i race dla narodu

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
KTU 2012-05-05, 13:09 5
djpaczu94- Odróżniasz nacjonalizm od szowinizmu? A z tym że Polacy prowadzą kult syjonistyczny to mnie rozłożyłeś na łopatki. Chłopie ty wiesz w ogóle co to jest syjonizm? Doucz się najpierw a później pisz bzdury.

Vante- Patriotyzm towarzyszy środowiskom kibicowskim od dawna, to nie jest tylko od kilku lat. Jeżeli chodzi o mody to teraz bardziej bym powiedział że jest głupia moda na "oświeconą" młodzież która mieni się kosmopolityzmem, antyklerykalizmem i akceptowaniem różnej maści dewiacji gdzie zatracanie własnej kultury i degeneracje społeczeństwa uważają za postęp...
Zgłoś
azerbejdzanification 2012-05-05, 13:16
Piękna oprawa. Ciesze się że są jeszcze w Polsce ludzie którzy wyznają takie wartości. A czy to Ślązak czy Kaszub?Mnie to jebie. Ten cały Ruch Autonomi Śląska jak i Zrzeszenie kaszubsko-pomorskie, są wspierane przez PO i tego ryżego pedała. Po co? A właśnie po to żeby "Jebać Śląsk" ,"Polska w cieniu Śląska" i "zacznij wpierdalać węgiel"Jakoś 10 lat temu nikt nie było takiego obrzucania się błotem.
Naszczęscie kaszubi nie dadzą sobie wmówić, jakiś farmazonów o swojej autonomiczności. Kaszubi to polacy i tyle w temacie.

Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.
Zgłoś
Machol 2012-05-05, 13:16 2
- Mieszanie sportu z polityką
- Wietrzenie wszędzie spisku żydów
- Wymyślanie "prawdziwych" nazwisk.
To dla mnie patridiotyzm nie pariotyzm.

ps. Dlaczego wymyślanie napisałem? Już tłumaczę, jakby ktoś się nie orientował:

Podkreślili tam, że Stefan Michnik był bratem Adama Michnika. Tak się składa, że to jego przyrodni brat, i mieli wspólną matkę, panią MICHNIK, a ojcem ADAMA był Szechter. Nie Stefana. Także napis, jakoby Stefan miał jakiekolwiek powody nosić nazwisko Szechter, są dowodem braku wiedzy na ten temat, albo szukania dziury w całym. No bo dla bandy tępych dresów wystarczy strzelić rasistowskim hasłem i polecą owczym pędem. Tępe bydło.

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
filozoph 2012-05-05, 13:36
Zaraz się dowiemy że ojciec Kwaśniewskiego to wcale nie był Stolzman, a socjaliści przynieśli krajowi rozkwit i sprawiedliwość. Prawdę mówiąc średnio mnie obchodzi, czy Michnik ma na nazwisko Michnik. Bardziej mnie obchodzi, czy ścierwo jego pokroju zostanie należycie potraktowane. Chociaż wiem dobrze, że to gówno dożyje spokojnej starości z poczuciem dobrze spełnionego czerwonego obowiązku. Machol, negujesz czyjąś wizję patriotyzmu, pokaż więc swoją.
Zgłoś
LaPatik 2012-05-05, 13:43 4
djpaczu94 napisał/a:

Opóźnione polaczki? A ty kurwa mać co niby wielce oświecony internacjonalista? Jak chcesz wybijać niektórym nacjonalizm z głowy, to raczej przez internet to ci się nie uda chłopaku. Przyłącz się do antify i zacznij działać, jedno masz pewne - nauczysz się szybko biegać!
Zgłoś
EdmundKemper 2012-05-05, 13:52
Dziwie się, że nie przerwano meczu i nie kazano ściągnąć transparentów. Przecież to bandyci. Jak można szanować Polskę w dobie ZSRE ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów