📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po ile te myszki na prawo?
@up
Tak karton przycięty
Bardziej mnie ciekawi że płyn do mycia ekranów antystatyczny stoi a nikt tego nie zauważył
Tak karton przycięty
Bardziej mnie ciekawi że płyn do mycia ekranów antystatyczny stoi a nikt tego nie zauważył
ja pierdole po chuju sensacja, zapewne nie aktywowana winda z braku neta..
coraz gorsze gówna z tej poczekalni wychodzą :/ Pani przeciez to jest Sadistic !
kurwa, a kto ma w polsce legalnego windowsa?
@up ja.
Jak już ktoś napisał - nawet na zdjęciu widać, że windows nie został najnormalniej w świecie aktywowany.
Jak już ktoś napisał - nawet na zdjęciu widać, że windows nie został najnormalniej w świecie aktywowany.
Przecież to tylko Windows! Legalne wymagają by co jakiś czas zadzwonić do MS i błagać o ponowną aktywację.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów