18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Optyk mechanik
BongMan • 2012-09-27, 11:42
Policja spisuje bacę, pytają:
- Zawód?
- Optyk mechanik.
- To znaczy co pan robi?
- Optykam chałupy mchem.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
M................n 2012-09-27, 12:41 2
Zjebałeś. Nie optyk mechanik a Mechooptyk! A w zasadzie to poszukaj jeszcze raz bo ja kiedyś dostałem w1 za wstawienie tego kawału, bo był. Na poprzednim koncie moim to zaszło.
Zgłoś
Roszp 2012-09-27, 12:48 64
Misiekman, O! Napisałeś że było i nie podlinkowałeś, przyznałeś się do multikonta i na dodatek masz na imię Michał!
Będzie ban.
Zgłoś
M................n 2012-09-27, 13:20 9
Multikonto jest jak jest więcej niż jedno aktywne na raz, powiedziałem, że dostałem warna bo było a to nie znaczy, że nadal jest(od tamtego czasu był atak hakerski). Mam na imię Michał i jestem z tego dumny. Najwyraźniej ty się swego imienia wstydzisz koro innych oceniasz w ten sposób. A tak przede wszystkim to z takim podpierdoleniem na siłę leć do moderatorów na PW a nie tutaj się udzielasz.
Zgłoś
BongMan 2012-09-27, 13:27 4
Ja znałem wersję optyk mechanik. Jeden chuj właściwie.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
pakicito 2012-09-27, 14:14 33
obie wersje i tak chujowe
Zgłoś
Antidesperate 2012-09-27, 18:29 26
Kawał suchy jak cipa katechetki.
Zgłoś
MIhau_ 2012-09-27, 18:29
Takie smieszne, ze az wcale.
Zgłoś
NaughtyBear 2012-09-27, 18:42 1
Kawał przedni, świetna gra zawodów. Może i nawet słów. Kto by się spodziewał takiego zakończenia.

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
S................s 2012-09-27, 19:03
Mechanik a dom? Z optykaniem to ok, ale co ma kurwa mechanik do DOMU? Albo ktos tu napierdala mechaniczne domy, albo ja malo wiem o budowlance
Zgłoś
Lumpy1 2012-09-27, 19:16 1
nie no fajne jest

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
M................n 2012-09-27, 20:58
No i co? Jakoś kurwa baba nie mam...
Zgłoś
megrin 2012-09-27, 22:09 2
@Misiekman
baba
no pewnie baba nie masz
Zgłoś
M................n 2012-09-27, 22:45
Hyhyhyhyhy ale błonda pierdolnąłem

O bana mi chodziło
Zgłoś
myself7 2012-09-27, 23:46
Niesamowita historia, wartka akcja, ciekawe dialogi, trzyma w napieciu do samego końca! Już nie mogę doczekać się ekranizacji. Mam nadzieję, że na sklepowe półki trafi wersja reżyserska z komentarzem na DVD.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów