...po spotkaniu z pszczołami. Kamerzysta chyba nie pierwszy raz to widzi bo ma z tego dobry ubaw.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwą wygląda jak chiński zwiadowca po jaranku prze kurwą śmiesznie
Pawehan napisał/a:
Prze jebana robota.
To nie byle jaki miód. Poczytaj sobie
Pawehan napisał/a:
Prze jebana robota.
google.com/amp/s/businessinsider.com.pl/lifestyle/halucynogenny-miod-z...
moniu6 napisał/a:
spoko miód, ale tak dać sobie przeorać mordę dla 300 zł...?
Mocz jest dobry na opuchlizne
albo bezpośrednio oddać Mocz na opuchliznę lub okłady z moczem
W artykule pisze że młodzi nie są tym zajęciem zainteresowani. To musi oznaczać jedno, że ta robota jest przejebana. Ugryzła was kiedyś pszczoła? Ból jest kurwa niewyobrażalny do tego ta opuchlizna i można się udusić.
Mocz napisał/a:
Mocz jest dobry na opuchlizne
Rozumiem że stary Ci tak wmawiał jak byłeś mały?
moniu6 napisał/a:
Właśnie miałem pisać, że oglądałem o tym dokument ostatnio na YT. I to nie jest tak, że sobie idzie jeden kiedy chce, tylko cała wioska zbiera chłopów i idą kilkanście kilosów z koszami, linami. Ci na dole rozpalają ognisko i wrzucaja jakieś liście ,żeby uspokoić te pszczoły, 2 - 3 zabezpiecza drabinę z góry a jeden zbiera barć na szybkości. Potem odchodzą parę kiliosów, robią obóz i małą imprę, dopiero nastepnego dnia wracają do wioski z łupem.
Jkby ktoś był zainteresowany
Pawehan napisał/a:
W artykule pisze że młodzi nie są tym zajęciem zainteresowani. To musi oznaczać jedno, że ta robota jest przejebana. Ugryzła was kiedyś pszczoła? Ból jest kurwa niewyobrażalny do tego ta opuchlizna i można się udusić.
Kurwa od kiedy pszczoła ma zęby i gryzie. I ten niewyobrażalny ból, dobry z ciebie Kubuś Puchatek
Ja tak wyglądam po dobrym weekendzie w poniedziałek o 7-ej w robocie.
Panie i Panowie, to reakcja uczuleniowa. Facet ma wstrząs anafilaktyczny.
fakt.pl/wydarzenia/swiat/tak-puchna-alergicy-oto-reakcja-uczuleniowa-o...
fakt.pl/wydarzenia/swiat/tak-puchna-alergicy-oto-reakcja-uczuleniowa-o...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów