📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
już trochę męczy ten temat.. wszędzie to samo; stare, puste pomieszczenia z świeżym gównem w jednym z rogów...
I już nic wartego ratunku
Jaranie się starymi ruderami to pedalstwo, a urbeks to ciota i chuj
Użytkowniku szyszkownik
Wiesz że jesteś pojebany. Ludzie mają hobby jakie mają a Ty zapewnie na hardzie se konia trzepiesz.
Wiesz że jesteś pojebany. Ludzie mają hobby jakie mają a Ty zapewnie na hardzie se konia trzepiesz.
buczkog napisał/a:
Użytkowniku szyszkownik
Wszystko się zgadza tylko nie ja trzepię a twoja mama mi trzepie.
Cytat:
Wszystko się zgadza tylko nie ja trzepię a twoja mama mi trzepie.
Oho .. znalazł sie 16 letni kozak.. w okularach z małej wsi.. z której dojeżdża do szkoły w najbliższym mieście powiatowym pomarańczowym Autosanem H9, siedzi w pierwszym rzędzie foteli.. po to żeby kierowca miał go na oku... koledzy w klasie kradną ci piórnik i grają nim w noge na przerwie ?
A teraz wypisujesz pierdoły po nocach tak żeby mama nie widziała ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów