Więcej zdjęć w komentarzach...
Więcej zdjęć w komentarzach...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A foty fajne...
xts, a właśnie, że są. Wystarczy poszukać na Wikipedii żeby znaleźć. Schron w Szczecinie: go360.pl/schron/
ale tutaj chodzi o klimat samotności, ten schron w Szczecinie to pewnie muzeum. Przecież każdy z nas by chciał zostać bohaterem gry Fallout i pozapierdalać po takich przybytkach nie skalanych przez gimbaze sprayami. Prypec to mój cel, jest wiel poradników jak tam zrobić małą wycieczkę jednak czas... i jestem leniem ;-(
Skąd Ty bierzesz tyle rosyjskich militariów?
pewnie czasem odchodzi od komputera
zdjęcia pochodzą zapewne z portalu www.englishrussia.com
a przynajmniej tam je widziałem
Faktycznie, część pochodzi z tej strony. Nie pamiętam nawet które, bo powtarzają się na wielu ruskich, anglojęzycznych, chińskich stronach.
EDIT:
ale tutaj chodzi o klimat samotności, ten schron w Szczecinie to pewnie muzeum. Przecież każdy z nas by chciał zostać bohaterem gry Fallout i pozapierdalać po takich przybytkach nie skalanych przez gimbaze sprayami. Prypec to mój cel, jest wiel poradników jak tam zrobić małą wycieczkę jednak czas... i jestem leniem ;-(
To spiesz się z tą Prypecią, bo powoli przestaje być "nieskalana". Znalazłem ostatnio zdjęcia polskiego schronu, ale był w kiepskim stanie. Prawdopodobnie został umyślnie zalany albo coś. U nas najwyraźniej się takich miejsc nie "opuszcza".
U nas najwyraźniej się takich miejsc nie "opuszcza".
Jeśli chodzi o obiekty przeznaczenia strategicznego (zakłady przemysłu ciężkiego, magistrale kolejowe, obiekty wojskowe), stosuje się u nas prostą zasadę - jeśli z tego nie korzystamy, nikt inny z tego nie skorzysta. I demontuje się, wysadza się w powietrze bądź podtapia.
Jeśli chodzi o obiekty przeznaczenia strategicznego (zakłady przemysłu ciężkiego, magistrale kolejowe, obiekty wojskowe), stosuje się u nas prostą zasadę - jeśli z tego nie korzystamy, nikt inny z tego nie skorzysta. I demontuje się, wysadza się w powietrze bądź podtapia.
I poniekąd słusznie. Jednak jak czytałem relacje z wyprawy do czeskiej kopalni uranu, która była tu niedawno to trochę smutno, bo chciałoby się pojechać, ale zalana i poważnie grozi zawaleniem. Jeśli już się nie zawaliła, bo relacja była sprzed kilku lat.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów