18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Keepo 2012-08-04, 21:51
Takie tematy to ja lubię ! Opuszczone ,stare ,zniszczone ,zabytkowe miejsca Kiedyś trzeba zrobić Sadistikową wyprawę do Czarnobyla

Zgłoś
wudun 2012-08-04, 21:57
Najlepsze w tym wszystkim jest to że cały ten sprzęt stoi w ewidencji jako w 100%sprawny. Rosja to jest militarna wydmuszka której elitarne jednostki nie dawały sobie rady ze słabo wyszkoloną armią Gruzji. W świecie lansuj ą się na siłaczy tylko przez broń jądrową. W walce konwencjonalnej dostaliby baty od prawie każdego.
Zgłoś
h................e 2012-08-04, 22:00
Dlaczego piszesz,gdzieś w rosji....powiedz gdzie to zadzwonię do putina niech nam trochę tego złomo-złota sprzeda.U nas jeszcze na niejedną akcje pojechały
Zgłoś
l82 2012-08-04, 22:07
@ Gabranth- w Polsce też masz kopalnię Uranu np w Kletnie bodaj- choć fakt że to już taka mini wycieczka turystyczna- przewodnik, mapki i średnia rewelacja ale jest

Co do lotnisk itp to tak jak z kołominem- kilka lat i właściwie na zdjęciach będzie więcej bo tak to wszystko porozbierają- jak choćby hangary na samoloty pod Chojną i wspomniane kołomino i borne w zasadzie też

Co do bunkrów to sprawa prosta- jak ruscy przeszli to rozwalali co było skierowane w ich stronę , Polacy też sporo porozwalali- większość jakie widziałem a sporo w zasadzie tego to w większości gruzowiska choć MRU, kompleks Riese, czy choćby elementy wału pomorskiego robią wrażenie- to co w dobrym stanie coraz częściej przy okazji stanowi rezerwat dla nietoperzy - dzięki temu może i nie niszczeje(nie jest rozbierane czy sprejowane) ale pozwiedzać bez przewodnika jest coraz trudniej- tu akurat MRU jest doskonałym przykładem

ale chodzić i szukać a znajdziesz- fakt że zwykle co metalowe albo wartościowe to wyniesione już dawno- włącznie z kablami ze ścian ale do oglądania po ruskich a czasem i po niemcach sporo zostało- byle się w miarę szybko ogarniać bo będzie coraz mniej
Zgłoś
aod244 2012-08-04, 22:49
Cytat:

pełna niszczejącego sprzętu.

Toż to ruski niezniszczalny sprzęt.
Zgłoś
x................s 2012-08-04, 22:51
z nie wojskowych polecam stary nieużywany pgr pod poznaniem w Niegolewie, fajny duży teren z kilkunastoma chlewniami stajniami, , puste fiole po jakiś antybiotykach dla animalsów, młyny, kiedyś tam podbiłem o 2 nocy w zimie w chuj śniegu i jak zobaczyłem same ślady racic jakiejś w chuj krowy czy coś na śniegu, które prowadziły do zamkniętych drzwi budyneczku to troszkę się zadumałem pierwsza myśl "o kurwa szatan"

te chlewnie w sumie zajebiście klimatycznie wyglądały, idealne miejsce na żydów
Zgłoś
ja i chuj 2012-08-05, 0:05
niby rosja ale nie zajebali jeszcze wszystkiego
Zgłoś
johnnynash 2012-08-05, 1:44
ta english russia tego od zajebania i ciut ciut, ale warto tam przeszperać bo ciekawe rzeczy
Zgłoś
mare30ks 2012-08-05, 13:39
Ta kopalnia uranu w Kletnie wyglada z grubsza jak zwykla kopalnia, o promieniowanie niestety nie ma sie co bac bo czesc przygotowana do zwiedzania jest bezpieczna. Podobno ale sa tam organizowane "ekstremalne" wycieczki trwajace 4 czy 5 godzin gdzie sie lazi po zawalach, czolgasz po jakis tunelach, tam moze byc ciekawiej.
Tak czy siak miejsce warte odwiedzenia, laczac to jeszcze z kompleksem Reise masz tydzien zwiedzania conajmniej.

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów