Google wysłało samotnie pracownika (czy tak samotnie to nie wiem, kamerzysta jeszcze przecież ) na opuszczoną Japońską wyspe, która niegdyś była najgęściej zaludnionym miejscem na świecie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
minie parę miesięcy i kitajce z kamerami będą chodzić po domach jak świadkowie jehowy
było już o tej wyspie parę tematów... Japońce spierdalały i jeśli dobrze pamiętam do dzisiaj są o nia spory bo ma sporo zasobów...
Q L I M A X
google.co.uk/maps/place/%E8%BB%8D%E8%89%A6%E5%B3%B6/@32.627857,129.738...!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x3515533865a8901b:0x8788f0bbcd770542
łaski bez sadole
łaski bez sadole
Taa samotny pracownik a kto trzyma 2 kamere
Ciekawe ile razy przyjebał tym czymś w futrynę?
@gambiterv
Tak ku**a a na wyspę przypłynął wpław z kamerą na plecach
Tak ku**a a na wyspę przypłynął wpław z kamerą na plecach
Dobrze, że wiem co wpisać w google maps
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów