📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lepsza by była wersja alternatywna gdyby dziadek był żydem w hitlerowskim obozie pracy
I niby co jest zajebistego w tych chujowych krakersach?
zwykle markizy a kosztują 30x drozej ...
zwykle markizy a kosztują 30x drozej ...
Reklama lepsza niż nie jeden polski film. Oczywiście mowa o tych nowych "filmach"
Fajna reklama by z tego była, gdyby temu martwemu niemcowi z kieszeni wyciągnął oreo.
Chujowe jadłem raz i drugi raz tego do ust nie wezmę. Jedno wielkie przereklamowane gówno . A stetryciały dziadzia kurwa sklerotyk pierdolony, na pewno nie jadł oreo na wojnie, bo nawet go do wojska nie wzięli gdyż dostał kategorie d jak do dupy za platfusa obunożnego.
rockface123 napisał/a:
lepsza by była wersja alternatywna gdyby dziadek był żydem w hitlerowskim obozie pracy
Kurwa! Jesteś tak głupi, że nie wiem co powiedzieć.
Albo poczekaj: Jakby twój stary wiedział, że będziesz taki głupi to by się na trawę spuścił - przynajmniej by żaby ślizgawkę miały.
markop4321 napisał/a:
Chujowe jadłem raz i drugi raz tego do ust nie wezmę. Jedno wielkie przereklamowane gówno . A stetryciały dziadzia kurwa sklerotyk pierdolony, na pewno nie jadł oreo na wojnie, bo nawet go do wojska nie wzięli gdyż dostał kategorie d jak do dupy za platfusa obunożnego.
Za późno, już się sfrajerzyłeś, won z sadistica Zresztą czytam Twój komentarz i zastanawiam się, skoro jemu D za platfusa, to co Tobie dali za debilizm? Powinni dać Ci P 99, a konkretniej cały jego magazynek wyjebać ci w pusty łeb.
chudy179 napisał/a:
Kurwa! Jesteś tak głupi, że nie wiem co powiedzieć.
Albo poczekaj: Jakby twój stary wiedział, że będziesz taki głupi to by się na trawę spuścił - przynajmniej by żaby ślizgawkę miały.
zraniłeś moje uczucia moje serce krwawi, a łzy same cisną się do oczu
w dupach wam się poprzewracało jak widzicie niemca na filmiku, no chyba że ten konający, udający niemca w jakimś gejowskim fioletowym kubraczku
Studentki są jak ciasteczka oreo: przekręć, poliż, zamocz
Jacy ci ludzie od reklam są kurwa denni... niby to miał być szwab-to co wpadło w ten pseudo okop? mundurek szkolny, jakiś pizdusiowaty hełm od asg i ten pas... na dodatek dziadziuś celuje do gościa z broni która ma otwarty zamek. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę takie chuj wie co.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów