📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rozwaliło mnie "mmm, too clean, delicious.. mniam".
W końcu po 4 latach budowania urządzenia może sobie jebnąć oreo bez nadzienia.
W końcu po 4 latach budowania urządzenia może sobie jebnąć oreo bez nadzienia.
ja zmaronowałem 4 minuty na oglądanie tego filmiku
ale to nic w porównaniu z tym ile gość stracił czasu w życiu na stworzenie tej bezużytecznej maszynki
ale to nic w porównaniu z tym ile gość stracił czasu w życiu na stworzenie tej bezużytecznej maszynki
orzech1991 napisał/a:
kto to wstawił na gówną... ani śmieszne, ani sadystyczne, ani ciekawe, ani w ogóle nic. ubolewam.
Temat dostaje się na główną po uzyskaniu 15 piw.
A na huj usuwać z ciastka nadzienie jak sie je takie kupuje. niech ku..wa kupi se sezamki. Idiota jeden
"Czasami musiałem zobaczyć się z dziewczyną albo psem" - przynajmniej prowadzi bogate życie seksualne
i jeszcze tak gowniana maszyna, ze zostawia mu resztki nadzienia na tych murzynskich kawalkach. tak zjebac to trzeba chyba chciec ...
1. po chuj kupować ciastka z nadzieniem, które mu nie smakuje i je wywala
2. po chuj siedzieć 4 miesiące nad wątpliwej skuteczności maszyną do tego celu, skoro w 10s zeskrobałby nadzienie nożem
3. po chuj się tym chwalić
only in America
2. po chuj siedzieć 4 miesiące nad wątpliwej skuteczności maszyną do tego celu, skoro w 10s zeskrobałby nadzienie nożem
3. po chuj się tym chwalić
only in America
Ja pierdole czy wy jesteście tacy głupi czy to tylko trolling? To jest kurwa REKLAMA.
Udash napisał/a:
Gdyby przerobić go na urządzenie do oddzielania skóry od ludzkiego ciała byłoby fantastycznie
A kółeczka napompowałeś w wózeczku "sadysto"?
Tak szczerze chyba szybciej by było normalnym nożem to jebnąć xD SERIO !
A ja nie moge po nich postawić klocka,są takie....klockoblokujące,powinno sie je sprzedawać na rozwolnienie.
To część kampanii reklamowej. Po prostu.
1)Umieszczamy w różnych serwisach ciekawe, śmieszne obrazki, filmiki, itd. pokazujące produkt, zrobione przez "amatorów", a tak naprawdę opłacanych specjalistów od reklamy.
2)Nie trzeba płacić za reklamę, która na takich serwisach kosztuje często kupę szmalu.
3)Ludzie kupują produkt, firma ma reklamę za darmo!
1)Umieszczamy w różnych serwisach ciekawe, śmieszne obrazki, filmiki, itd. pokazujące produkt, zrobione przez "amatorów", a tak naprawdę opłacanych specjalistów od reklamy.
2)Nie trzeba płacić za reklamę, która na takich serwisach kosztuje często kupę szmalu.
3)Ludzie kupują produkt, firma ma reklamę za darmo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów