📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
No dobra, wszystko fajnie, ale po chuj?
Nie rozumiem fenomenu tych ciastek... ciastka jak ciastka. Za to ten sprzęt pomimo chujwości wykonywanej pracy jest całkiem fajny i zaawansowany. Gdyby przerobić go na urządzenie do oddzielania skóry od ludzkiego ciała byłoby fantastycznie
maxvolumePL napisał/a:
No dobra, wszystko fajnie, ale po chuj?
Reklama zjebanych, sztucznych ciastek.
Nie lubię tych ciastek, zdecydowanie smaczniejsze i tańsze są ciastka Hit.
Kurwa przesłyszałem się ile on to robił? Zaawansowane to nie jest, nadzienie się marnuje. A oprawa jakby elektronikę do sondy kosmicznej zrobił.
Mógłby pracować w mojej firmie, na stanowisku "specjalista od spraw niepotrzebnych".
Nosz kurwa genialne ,że też nikt na to nie wpadł wcześniej. Teraz tylko udoskonalić projekt i pozbawić wszystkie ciastka nadzienia. Geniusz zła.
Wolę HIT'y
Japierdole, jak mnie wkurwia to jebane "orjo" z ich jebanymi koncepcjami "przekręć, poliż". W przedszkolu, 15 lat przed wprowadzeniem Oreo do PL już "kręciłem" Hity i inne ciastka, ale nie kurwa, jebane Oreo się wpiedoliło i nagle lansują się, że to ich ciastka są niby po to stworzone i to oni wymyślili ten "proces" i że niby tylko z Oreo jest to możliwe. Jebać Oreo za nachalne propagowanie co ja niby z ich ciastkami mogę zrobić. Kolejna pojebana firma od czasów Frugo i ich "Frugo wróć!" (chyba nie wierzycie, że to fani lansowali tą koncepcję) tyle że tym razem ciągle na jakichś FJ lub innych 9gagach widzę tych jebanych skurwysynów z hameryki (prawdopodobnie szpeców od zakały ludzkości czyli marketingu) którzy postują te jebane gify jak to oni ciastka przekręcają. JEBAĆ ORIO!
BTW: po kolorystyce opakowania stwierdzam, że to żydowskie gówno (polecam komusze, bo czerwone, HITY)
PS: Oreo kosztują dużo, a smakują średnio, przynajmniej w moim mniemaniu.
BTW: po kolorystyce opakowania stwierdzam, że to żydowskie gówno (polecam komusze, bo czerwone, HITY)
PS: Oreo kosztują dużo, a smakują średnio, przynajmniej w moim mniemaniu.
Ani oreo, ani hity pamiętam, jak miałem z 5 lat, jak moja mama kupowała ciastka na kilogramy, na rynku są one do dziś dostępne i żadne oreo nie mogą się z nimi równać Hity są nawet spoko
kto to wstawił na gówną... ani śmieszne, ani sadystyczne, ani ciekawe, ani w ogóle nic. ubolewam.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów