📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałeś dobre intencje, ale spierdoliłeś ten kawał.
@zypon
Tak, najlepiej zjechać po gimbusiarsku autora, przecież KAŻDY kawał pochodzi z autopsji autora...
Tak, najlepiej zjechać po gimbusiarsku autora, przecież KAŻDY kawał pochodzi z autopsji autora...
@up
dowcip zjechał się sam, nic nie mogłem dodać
no nie wiem czy z autopsji, ale tak sobie myślę że co niektórzy to chyba nieprzerwanie myślą o gejach, a później wypisują na sadolu jak to ich bardzo nienawidzą, ba całe rozprawy na ten temat piszą, dyskusje w komentarzach na temat "pedały to zło".... ciągle te geje. Ja po prostu tego nie kumam, kiedy ja zobaczę jakąś gejowską parę na ulicy czy w sklepie to sobie myślę "bleee" i wracam do swoich zajęć, nie rozmyślam nad tym bo mam na to wyjebane ni mi to chłodzi ni grzeje. Ale połowa osób na sadisticu myśli chyba tylko o homo.
już to kiedyś pisałem: polecam film "American Beauty" KRYPTOGEJE !
dowcip zjechał się sam, nic nie mogłem dodać
no nie wiem czy z autopsji, ale tak sobie myślę że co niektórzy to chyba nieprzerwanie myślą o gejach, a później wypisują na sadolu jak to ich bardzo nienawidzą, ba całe rozprawy na ten temat piszą, dyskusje w komentarzach na temat "pedały to zło".... ciągle te geje. Ja po prostu tego nie kumam, kiedy ja zobaczę jakąś gejowską parę na ulicy czy w sklepie to sobie myślę "bleee" i wracam do swoich zajęć, nie rozmyślam nad tym bo mam na to wyjebane ni mi to chłodzi ni grzeje. Ale połowa osób na sadisticu myśli chyba tylko o homo.
już to kiedyś pisałem: polecam film "American Beauty" KRYPTOGEJE !
powiedzial 'anty islam' o gejach. jakie to Polskie ;')
Cytat:
(...) ciągle te geje. Ja po prostu tego nie kumam, kiedy ja zobaczę jakąś gejowską parę na ulicy czy w sklepie to sobie myślę "bleee" i wracam do swoich zajęć, nie rozmyślam nad tym bo mam na to wyjebane ni mi to chłodzi ni grzeje. Ale połowa osób na sadisticu myśli chyba tylko o homo.
Pierdolisz jak potłuczony. Do gejów też nic nie mam (pedalstwo na paradach to inna sprawa), nawet nie reaguję na parki homo przez "blee", ale to nie zmienia faktu, że lubię się z nich pośmiać. Ten kawał był całkiem całkiem.
Żeby cię wkurwić jeszcze bardziej, to kilka zagadek:
1. 5 pedałów siedzi w wannie, jeden puścił bąka. Który?
2. Co to jest, jak 2 facetów wali się w dupsko (podpowiedź: ci co oglądali 1 z 10 wiedzą)?
3. 2 facetów wali się dupę, jeden mówi:
-mam AIDS.
-Co!? Dopiero teraz mi to mówisz!?
Jaka była odpowiedź?
Także zypon, ten tego i do przodu
Gonczor, w pierwszym puścił bąka ten który akurat nie miał kutasa w dupie, ale reszty to nie mam pojęcia...
Widzę, że nawet ktoś tu wstawił filmik z odpowiedzią do zagadki:
sadistic.pl/jeden-z-dziesieciu-przerobka-vt27222.htm
A ostatni na pewno się pojawił w zbiorczym o pedałach
sadistic.pl/jeden-z-dziesieciu-przerobka-vt27222.htm
A ostatni na pewno się pojawił w zbiorczym o pedałach
Jak lesby są lesbami to czemu zaspokajają się dildo? Przecież przypomina chuja.
grodzkie*
Nie nauczyli odmieniać on/ona/ono?
Radysh napisał/a:
Chyba, że kobieta przypomina Grodzką...
grodzkie*
Nie nauczyli odmieniać on/ona/ono?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów