📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie ma się co dziwić. To mniej więcej tak, jakby reprezentacja Białegostoku grała na Euro i remisowała z Portugalią czy wygrywała z Austrią. Dla nich to coś niesamowitego. W sumie to fajny kraj, gdzie wszyscy wszystkich znają.
weltmajster napisał/a:
Nie ma się co dziwić. To mniej więcej tak, jakby reprezentacja Białegostoku grała na Euro i remisowała z Portugalią czy wygrywała z Austrią. Dla nich to coś niesamowitego.
albo Polska wychodziła gładko z grupy nie tracąc bramki w trzech meczach pod rząd...
Uwielbiam takie sytuacje, w których komentator "zapomina się" i oddaje radości ze strzelonej bramki. Coś pięknego.
@Szulcu ja się nie jaram. W sumie w tej dywizie chyba chodzi o tych pedałów co idą na mecz, żeby się ponapierdalać, że za wybranie złej drużyny spuszczą ci wpierdol. Czy jaranie się pedałami, co po dotknięciu symulują jakby im łapy ujebało.
W sumie co ja pierdolę. Jebać całe te piłkarskie pedalstwo!
W sumie co ja pierdolę. Jebać całe te piłkarskie pedalstwo!
to te tłumaczenie to w końcu jest prawdziwe czy nie? bo już kurwa sam nie wiem
@p0lybius wolałbym być wybierany ostatnim na wuefie niż być pierwszym do opierdalania gał kolegom w szatni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów