📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dwóch pierwszych chyba nie zrozumiałem, trzecia najciekawsza, ale chyba i tak wystąpiła w cieniu gościa, który z nimi wystąpił. czy mógłby ktoś oprócz guzika "Piwo" dołożyć guzik "Setka"?
wiecie może w jakim kraju/miescie ten trzeci filmik zostal nakręcony?
Ten pierwszy post to chyba prowokacja.
Ale jeśli ktoś nie wie to wszystkie trzy to "killing in the name" Rage Against the Machine
Ale jeśli ktoś nie wie to wszystkie trzy to "killing in the name" Rage Against the Machine
jak bym mógł to postawiłbym całą beczke browara, za dobry filmik, dobrą muze i za to że nie słyszałem w tym gitary/wiosła jak kto woli.
jak bede chciał posłuchać muzyki wespół z gitarą to włączę sobie YT.
pozdrawiam nieczule wiosłujących.
jak bede chciał posłuchać muzyki wespół z gitarą to włączę sobie YT.
pozdrawiam nieczule wiosłujących.
@peersil, wydaje mi się, że niemcy bo krzyczy. einz, zwei, drei, fier.
nie musi ale jest, przykre....
Niezwiązane z tematyką portalu.
Szkoda czasu oglądać. - Podbijcie żeby ludzie czasu nie marnowali...
Szkoda czasu oglądać. - Podbijcie żeby ludzie czasu nie marnowali...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów