18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Ormianie idą na wojne
LeviathanTm • 2020-11-10, 16:00
Ostatnie namaszczenie Ormian przed wyruszeniem na rzeź.
Nie wiem jak dotkniętych "lewactwem" sadoli, ale mnie chwyta za serce, gdy patrzę na ich twarze.

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina 2020-11-11, 9:04 1
ProVVe napisał/a:

Nie zesraj się pajacu... Za głupi jesteś, żeby przyjąć fakt jełopie, że to nie są żołnierze? Jakim głupim cwelem trzeba być, żeby przypierdalać sie o fakty? Rozpędź się jebnij łbem o ściane i przestań zabierać tlen. Stawiam kasę, że muslimy nie wystawili gówniarzy tylko zażartych fanatyków. O to tez chcesz się przypierdolić? W 1918 nie miałes i nadal nie masz mózgu, a ten 15latek pewnie z kiepskim wykształceniem robiący zdjęcie ma bardziej poukładane w bani niż ty z dostępem do netu... Gdzie takich rozkraczonych przychlastów trzymają... No nie wierze miał kto zrobić, ale zajebać już nikt... Najbardziej mierzi mnie właśnie takie tępe chłopstwo

Pajac to twojego ojca wyprzedził w remizie jak mama żuka sprzątała i możesz mówić tato do mleczarza. Nie zesraj się z wywodem. Przerost formy nad treścią i zbyt wiele rzeczy które wypisałeś a nie rozumiesz. Do lekcji dziecko bo nauczanie zdalne tez coś wymaga.
Zgłoś
olia1 2020-11-11, 9:37
To nie namaszczenie a chrzest św.
Sprawdzone info prosto z Yerewania. Niestety połowa z nich nie wróci już do domów
Zgłoś
Quassar 2020-11-11, 12:44
majestat123 napisał/a:

Jestem na sadolu praktycznie od początku, widziałem wiele różnych materiałów na tej stronie od więzień w Wenezueli poprzez obcinanie głowy stłuczonym talerzem po inne zwariowane historie z różnych miejsc świata. Ale to wywiera na mnie ogromne wrażenie i nasuwa refleksję. Dziękujmy że nie musimy stanąć w obliczu wojny tak jak Ci ludzie. Czasem jest źle ale obyśmy nigdy nie musieli stanąć w obliczu takiej strasznej rzeczy jak wojna.

Wtedy jak nadchodzi taki czas to sie pakuje i jedzie w mniej interesujące miejsce. Gdzie jest spokojniej.
Zgłoś
Policeman 2020-11-11, 13:28
Skurwysyny, jebane śmiecie - te dziadki, uśmiechnięci kapłani, "twardzi" dowódcy w sztabie 100 km od frontu, bojowniczy politycy rzucające patetyczne hasła o odwadze i honorze. Na koniec takie dzieciaki idą na śmierć z powodu kawałku górzystego terenu gdzie i tak ni chuj chce się osiedlać, jedyne większe miasto zostało tam zrównane z ziemią. Będą przez 100 lat się zabijać i wytracać młodych ludzi by stare chuje mogły wieszać sobie ordery na swoich tłustych mordach.
Zgłoś
Jotek 2020-11-11, 18:48
Prawosławni dostali wypierdol! Znowu będzie ludobójstwo Ormian - tym razem w Górnym Katabachu. Azerowie od Kóz dostali drony od Turków. Szybka zwycięska wojenka - siły pancerne, piechota i oplot dostaje wypierdol od dronów za 2 paczki chipsów. Bez lotnictwa i dobrej Oplot przegramy-w naszym Wojsku Polskim to mamy kapelanów i kropidła przeciwlotnicze i magiczną wodę - wrogie rakiety z dronów nie będą trafiać.
Zgłoś
bujaszaka 2020-11-11, 21:46
Pekin napisał/a:

Ich kozice owdowieja

Twojej starej kozica to chyba w łeb z kopyta przyjebała jak była z tobą w ciąży dzbanie.
Zgłoś
Kingu825 2020-11-11, 22:37
Przejebana jest wojna
Zgłoś
KaiKenzo 2020-11-12, 0:11
Kurwa przykra sprawa...młode chłopaki z poboru,niewyszkoleni.. Ich starych nie było stać na wyreklamowanie z armii. I za chwilę staną ze sprzętem z lat '50 ubiegłego wieku przeciw potężnie finansowanej tureckiej armii... Żal...
Zgłoś
russian-roulette 2020-11-12, 10:18
McQurwa napisał/a:

Mam głęboką nadzieje, że wszyscy ci oni wrócą do domu cali i zdrowi

a ja mam nadzieję, że ci wszyscy oni zdechną w męczarniach
Zgłoś
captainjack 2020-11-12, 14:41
russian-roulette napisał/a:

a ja mam nadzieję, że ci wszyscy oni zdechną w męczarniach

Nieładnie się znęcać nad rodziną, daj im chociaż zjeść internetowy napinaczu
Zgłoś
M00nSpeLL 2020-11-12, 18:08
Już przejebali wojnę. Islamskie pany jak zawsze górą, co zrobicie?
Zgłoś
Zmijek 2020-11-13, 3:31
O jakim "lewactwie" jest mowa? Cholera jasna - najpierw wyjaśnijmy pojęcie "lewicowy". Mam wrażenie, że dużo ludzi nie rozumie czym jest "pogląd lewicowy", U Nas kojarzy się z komunizmem, który jest czymś całkowicie negatywnym. Dodatkowo uproszczone jest, że "lewicowy" pogląd jest "wychwalaniem pedałów". Lewicowe podejście, jest podejściem, które przykładowo mówi o wolności finansowej, czyli obniżaniu podatków, otwartych zasad itd. Można upraszczać ten termin, ale pejoratywne podejście i mówienie o "lewakach", gdzie chłopcy idą na wojnę w obronie Ojczyzny... i mówienie, że to "lewacy" mają coś przeciwko... Szkoda słów.
Zgłoś
Be6he6mo6th 2020-11-15, 23:01
Ale ryje mają podobne, widać że słaba u nich jest mieszalność genowa, pewnie często downy rodzą się.
Zgłoś
Antagoniusz 2020-12-29, 1:03
Mieszkali u nas od wieków i nigdy nas nie zdradzili.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem