Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby Jaruzelski nie wprowadził stanu wojennego to ruskie by nam z dupy sieczkę zrobili...
Fakt, były by drugie Węgry. Ale weź pod uwagę fakt, że większość ludzi w internecie jest zmanipulowana przez rządową telewizję i nigdy tego nie przyjmą do wiadomości, więc daremne takie pisanie
@orisuniek a listu z prośbą o interwencję w Polsce, napisaną przez Jarula, to nie znamy tak?
To akurat było grubymi nićmi szyte.
jak widac opinie ekspertow sa podzielone. to jak to w koncu kurwa bylo? dobrze czy zle?
Następuje zwolnienie blokady i rozpoczynamy losowanie...
Kiedys slyszalem jednego profesora, nie pamietam, jak sie nazywal... powiedzial, ze Polska jest 4 razy wieksza niz Wegry i zeby wejsc do Polski zbrojnie trzeba duzych sil wojskowych i duzych pieniedzy, to samo bylo w 1989 Rosja nie miala sily na utrzymanie Polski. Zreszta Hitler tez cala potege Niemiec rzucil na nas jeszcze z pomoca Rosjii, zeby nas rozebrac potrzebne byly 2-3 mocarstwa zawsze. Zaatakowac Polske to nie jest takie w kij pierdnac, pokonasz armie ale co dalej??? Dlatego mysle ze decyzja Jaruzelskiego byla zbyt pochopna.
Pamiętaj o czechach. Wieści z pierwszej ręki od ówczesnych wopistów, którzy wtedy pod groźbą sądu polowego musieli być trzeźwi na służbie. Czołgi czeskie stały na granicy czekając na sygnał, tak w podzięce za 68 rok.
Gdzie jest połowa narodu podczas wyborów? Gdzie podziali się rozsądni ludzie, kiedy zatrzymamy tę karuzelę spierdolenia!?
P.S
Filmik absolutnie nie śmieszy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów