Zjeść mu spokojnie nie dadzą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Zjeść mu spokojnie nie dadzą
Bardziej wygląda mi to na próbę lądowania na zapasowym lotnisku niż atak celem konsumpcji
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
wilki nie mają wielkich szans z orłem co dopiero mała dziewczynka.Już było tu kiedyś pokazywane takie polowanie.
To tak jakby puścić małą dziewczynkę na wybieg lwów i się dziwić, że zaatakowały
Homo sapiens może i nie jest, ale człowiek niestety tak.
@janlew, nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba powinno być na odwrót, że Homo Sapiens (człowiek myślący) jest na wyginięciu a zwykły człowiek nie.
Ok, jestem specjalistą.
Ten ptak jak widać jest wdrukowany
pl.wikipedia.org/wiki/Wdrukowanie
Taki ptak nie będzie atakował ludzi. Zresztą, to nie był atak, bo atakuje dużo bardziej agresywnie. On chciał na niej wylądować, ale dopytam jeszcze znajomego sokolnika (prawdopodobnie najlepszego w Polsce) to mi dokładnie powie co i jak
Ten ptak jak widać jest wdrukowany
pl.wikipedia.org/wiki/Wdrukowanie
Taki ptak nie będzie atakował ludzi. Zresztą, to nie był atak, bo atakuje dużo bardziej agresywnie. On chciał na niej wylądować, ale dopytam jeszcze znajomego sokolnika (prawdopodobnie najlepszego w Polsce) to mi dokładnie powie co i jak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów