📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
koleś jest niezły ale nie wróże mu kariery w biznesie... lokalni SM spacyfikują plaże i koleś usłyszy:
gleba! gleba!! gleba!!!
gleba! gleba!! gleba!!!
Dobry typek, kupiłbym
Nie dość że nic nie sprzedał to jeszcze wydał kasę na tubę. Jak on wpadł na pomysł że ktoś przyjedzie nad morze i będzie chciał kupić coś co jest w każdym sklepie trzy razy taniej? Zresztą osobnik żenujący, dorosły chłop może 25-30 lat robi coś co robią dzieciaki niepełnoletnie. Spasiony woodstokowy biznesmen.
Ja przestrzegam przed kupowaniem orzeszków na plaży. Chodzą łebki i sprzedają pakowane fistaszki po 5zł. Po otwarciu paczki okazuje się że są minimum 3 lata po terminie... Co roku tych skurwieli w Mielnie widzę....
Zgadzam się z tobą jcoob, decode21 i nie tuba tylko megafon, tuba to instrument dęty, poza tym jak już jeździsz na wakacje, to ogranicz picie harnasia czy innego syntetyka i wybierz się po kartę biblioteczną i nie besztaj ludzi z automatu, wiesz jak psychologia definiuje osoby oceniające wszystko i wszystkich bez wcześniejszego poznania ? To zaburzenie. Do tego stereotypowe myślenie. Brawo.
I tych co zapodają jakieś rymowanki albo coś podśpiewują to lubię. Zawsze ich teksty mnie trochę rozbawiały na plaży
jeban napisał/a:
i nie tuba tylko megafon
Potocznie tez się mówi tuba, zobacz że w opisach u sprzedających też piszą tuba. Przepraszam że uraziłem kolejnego biznesmena, a tak po za tym to co sprzedajesz słonecznik?
Bezczelny tupeciarz kradnie melodię i klnie publicznie, do tego przy dzieciach.
Ale z Ciebie smutny chuj.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów