Nie nawidzę górali ino dutki i dutki. Wypowiedź tej pani też całkiem z dupy.
Nie to ci miejscy altruiści i asceci...
Prawda taka, że całe chmary frajerów jedzie do zakopanego zapłacić 3xwiecej za wszystko niż gdziekolwiek indziej to doją takich frajerów ile się da i to najgorszej tandecie typu chińskie pamiątki, oszukane oscypki, zatłoczone ulicę i szlaki...
Prawda taka, że całe chmary frajerów jedzie do zakopanego zapłacić 3xwiecej za wszystko niż gdziekolwiek indziej to doją takich frajerów ile się da i to najgorszej tandecie typu chińskie pamiątki, oszukane oscypki, zatłoczone ulicę i szlaki...
To że ktoś się daje robić w huja nie usprawiedliwia tego co go w huja robi.
To że ktoś się daje robić w huja nie usprawiedliwia tego co go w huja robi.
A kto kogo robi w chuja? Płacą frajerzy i jeżdżą jak brudasy do Mekki to jebią ceny, jest popyt jest podaż prosta sprawa.
Coś w tym jest, jednak z drugiej strony kiedyś pojechałem do Skierniewic. Owszem było trzy razy taniej, ale jakoś tak chujowo się po górach chodziło.
Ja pracuje w pizzerii w Warszawie. Powiem Wam, że kulki z nosa fajnie strzelają w ciasto. Chociaz musze przyznac, ze te wilgotne skrawki papieru toaletowego z rowa sa lepsze. Wiecie, te wybierane serdecznym palcem i ukulkane. Smacznego.
Dlatego jebać w covidzie gastronomię.
Coś w tym jest, jednak z drugiej strony kiedyś pojechałem do Skierniewic. Owszem było trzy razy taniej, ale jakoś tak chujowo się po górach chodziło.
Trzeba było jechać do Łowicza
Ja pracuje w pizzerii w Warszawie. Powiem Wam, że kulki z nosa fajnie strzelają w ciasto. Chociaz musze przyznac, ze te wilgotne skrawki papieru toaletowego z rowa sa lepsze. Wiecie, te wybierane serdecznym palcem i ukulkane. Smacznego.
a
Czujesz się lepiej z tym że czegoś nieświadomy człowiek to zje? Że jesteś zjebem masz zjebaną robotę której nienawidzisz, ludzie cie poniżają i dlatego to robis żeby się w jakikolwiek sposób odegrać? Nawet mi cie nie żal przegrywie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów