18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
polonia66 2011-07-18, 11:30 7
daymaker napisał/a:

Ma głos jak koleś z podrywaczy.pl ...

o kurwa, chlopie.

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
typczan 2011-07-18, 15:49
Śmiem twierdzić, iż jego matka to dziwka.

Zjedz to.
Zgłoś
barul01 2011-07-18, 17:47
wszyscy na tym filmiku sa debilami ten dzieciak tez nie jest taki swiety mimo wszystko powinien wiedziec ze sa jakies granice
Zgłoś
lucy fair 2011-07-18, 18:52 2
ESENCJA POLSKOSCI

odkladnie to. osiedla, skonczone pojeby, biedy nie ma ale ludzie wygladaja jakby byla. do tego filmiku dodalbym jeszcze zdjecie starej grubej baby z siatkami przed bierdonka/szarnym blokiem i mamy wyzytowke polski.
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2011-07-18, 18:53 1
Bulbi3232eg napisał/a:

Gdzie byli rodzice ja sie kurwa pytam? a szczegolnie martka

Dawała?
Zgłoś
ZydeK 2011-07-18, 20:02
Rozumiem małego, też taki byłem. Nie pojmujecie że to mały, przyszły sadysta, a jego pojebana matka skrzywdziła go pewnie przemocą, kablem od prodiża, i dzieciak teraz cierpi; ale uczciwie radzi sobie z problem dzięki szczerości. Trudno, obcym krzywdy nie robi, a kiedyś zrozumie że odpały były bez sensu. Do kamerującego: jesteś zerem.

Yebać Socjalizm!
Wszystko przeciw państwu, Wszystko poza państwem; niczegokolwiek dla państwa!
Zgłoś
natseh1 2011-07-18, 21:26
chuj z filmujacym,zajebalabym lebka jesli wzial by moje szpilki
Zgłoś
W................4 2011-07-18, 21:42
Dzieciak jak na mój gust ma autentycznie nie po kolei w głowie,a ten co to nagrywał i go na to namówił powinien dostać wpierdol.

ZydeK napisał/a:

Rozumiem małego, też taki byłem. Nie pojmujecie że to mały, przyszły sadysta, a jego pojebana matka skrzywdziła go pewnie przemocą, kablem od prodiża, i dzieciak teraz cierpi; ale uczciwie radzi sobie z problem dzięki szczerości. Trudno, obcym krzywdy nie robi, a kiedyś zrozumie że odpały były bez sensu. Do kamerującego: jesteś zerem.

Masz żydku racje.Ale odnośnie nicku to nie musiałeś się tak poniżać
Zgłoś
Ciesin 2011-07-19, 9:55
Czyżby młody Michał Szpak?
Zgłoś
Krak 2011-07-19, 11:02
Gimbus podpuszczający czyli żenada kamerzysty
Szkoda, że nie mozna dawać oprócz piwa "wpier...lu"
To byś dostał
Gówniarz nie wie co gada i tyle komentarza
Zgłoś
pat0s18 2011-07-23, 1:48
w tym wieku bachor nie wie co mówi. smutny obraz polskiej rzeczywistości
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów