📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
daymaker napisał/a:
Ma głos jak koleś z podrywaczy.pl ...
o kurwa, chlopie.
odkladnie to. osiedla, skonczone pojeby, biedy nie ma ale ludzie wygladaja jakby byla. do tego filmiku dodalbym jeszcze zdjecie starej grubej baby z siatkami przed bierdonka/szarnym blokiem i mamy wyzytowke polski.
odkladnie to. osiedla, skonczone pojeby, biedy nie ma ale ludzie wygladaja jakby byla. do tego filmiku dodalbym jeszcze zdjecie starej grubej baby z siatkami przed bierdonka/szarnym blokiem i mamy wyzytowke polski.
Rozumiem małego, też taki byłem. Nie pojmujecie że to mały, przyszły sadysta, a jego pojebana matka skrzywdziła go pewnie przemocą, kablem od prodiża, i dzieciak teraz cierpi; ale uczciwie radzi sobie z problem dzięki szczerości. Trudno, obcym krzywdy nie robi, a kiedyś zrozumie że odpały były bez sensu. Do kamerującego: jesteś zerem.
Wszystko przeciw państwu, Wszystko poza państwem; niczegokolwiek dla państwa!
ZydeK napisał/a:
Rozumiem małego, też taki byłem. Nie pojmujecie że to mały, przyszły sadysta, a jego pojebana matka skrzywdziła go pewnie przemocą, kablem od prodiża, i dzieciak teraz cierpi; ale uczciwie radzi sobie z problem dzięki szczerości. Trudno, obcym krzywdy nie robi, a kiedyś zrozumie że odpały były bez sensu. Do kamerującego: jesteś zerem.
Masz żydku racje.Ale odnośnie nicku to nie musiałeś się tak poniżać
Gimbus podpuszczający czyli żenada kamerzysty
Szkoda, że nie mozna dawać oprócz piwa "wpier...lu"
To byś dostał
Gówniarz nie wie co gada i tyle komentarza
Szkoda, że nie mozna dawać oprócz piwa "wpier...lu"
To byś dostał
Gówniarz nie wie co gada i tyle komentarza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów