📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Popieram wniosek.
debil to kamerzysta i jego jebnienty kollega, gimbusy jebane
kurwa....dla wstawiajacego.... nie mogłeś obrócić filmiku ? tak bym nie musiał przepierdalać monitora na bok by obejrzeć filmik....nie przekrzywiając łba
Kurwa kamerzysta nakręcił jakiegoś dzieciaka i myśli że jest zajebisty...Debilem jest ten co to kręcił i namówił dzieciaka na to,a nie ten dzieciak!
Proponuje wpierdolić do komory gazowej tą małą kurwe i jeszcze tych pojebańców co to kręcili.
Gdzie byli rodzice ja sie kurwa pytam? a szczegolnie martka
trane1 napisał/a:
Kiedy na niego patrze jestem za aborcja
Kiedy słyszę filmującego jestem za eugeniką!
o kurwa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów