Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajni koledzy najpierw rękę podają tylko po to by zaraz zajebać typowi nerkę z ręki i go obić .... Ale jutro wszystko będzie sio haraszo nooo ojebaliśmy cię bo tak for fun
zawsze myślałem, że podawanie ręki to znak pokoju, a ten prawą rękę podał, a z lewej wyjebał...
zawsze myślałem, że podawanie ręki to znak pokoju, a ten prawą rękę podał, a z lewej wyjebał...
Ty no gość ci podaje rękę to jest oznaką szacunku i zaufania po czym wypierdalasz mu bułe na łeb .... Bo typ nie ma jak się bronić jedną trzyma wiatrówke a w drugiej podaje ci rękę więc nooo frajerskie zachowanie partyzanta ulicznego noo...po czym też wyskakuje 3 gości i zaczyna cię okładać no kurwa no to jak tak robią to niech nie pierodlną o zaalsadach i charakternisci kurwa....
Ty no gość ci podaje rękę to jest oznaką szacunku i zaufania po czym wypierdalasz mu bułe na łeb .... Bo typ nie ma jak się bronić jedną trzyma wiatrówke a w drugiej podaje ci rękę więc nooo frajerskie zachowanie partyzanta ulicznego noo...po czym też wyskakuje 3 gości i zaczyna cię okładać no kurwa no to jak tak robią to niech nie pierodlną o zaalsadach i charakternisci kurwa....
To raczej wygląda jakby kozaczył wcześniej i go rozbroili.
Może wcześniej straszył ich i chciał pokazać, że kozak z niego uzbrojony ale troche nie przemyślał.
Nie wiem, strzelam. To jakieś kacapowo więc równie dobrze mogli go okraść.
no to jak tak robią to niech nie pierodlną o zaalsadach i charakternisci kurwa...
Tacy najwięcej pierdolą.
Osiedlowe pizdy.
Wiecie, dlaczego ruscy malowali wszystko na ten chujowy zielony kolor? Bo to była kradziona farba z koszarowych magazynów.
Dobra kto mi powie co za kretyn wprowadził chodzenie w za dużych kurtkach/bluzach i szerokich spodniach ciągnących się po ziemi? Przecież to obrzydliwe, a zarówno baby i chłopy tak chodzą, że nie wiadomo który jest który.
Chodzi o to, że wychowałeś się w czasach turbo-homoseksualizmu, gdzie mężczyźni ubierali się jak kobiety w obcisłe ciuszki i krótkie skarpeteczki. Teraz młodzież próbuje naśladować lata 90, a ty jesteś już tak przyzwyczajony do pedalskiej estetyki, że wydaje ci się to "obrzydliwe".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów