18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Y................k 2010-01-05, 0:29 2
to jeden z tych rodziców którzy widząć bawiące się swoje dziecko na placu wołają "Syneczku nie biegaj bo się zmęczysz i spocisz! " I co się dziwić że się synek nie odezwał, jak tak jest wychowywany, to któregoś pięknego dnia w ten jego nie naruszony, nie obity, młodzieńczy tyłek ktoś go wyrucha.
Zgłoś
Misiek87 2010-01-05, 4:51
Jak widać , nawet na imprezie ostro zakrapianej trunkiem picolo może być ,,ostry agresywny balet ''
Zgłoś
r4dzik 2010-01-05, 9:03
jest kompot jest impreza!

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
Krzysztov 2010-01-05, 10:22
i dobrze, nie będą mu tu synka pasem tłuc - prawidłowo się zachował!
Zgłoś
S................e 2010-01-05, 10:29
obstawiam że wyjechał na stałe do Anglii
dajmy mu już spokój
ile razy to oglądam wiem że ma przesrane do końca życia
Zgłoś
I................s 2010-01-05, 15:21
Na insomni namierzyli juz wcozraj kolesia na nk, niestety usunął profil,ale fotki ktos zapisal. Dane mi było zobaczyc ile ludzi go skomentowało. Po prostu masakra. hahahah

<---Krzyś

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-01-05, 15:28 ]
Nie wolno podawać linków do nk. Poza tym już usunął konto.
Zgłoś
foad69 2010-01-05, 15:38 1
Lucki napisał/a:

a może kurwa tak troche pomyślicie że ten chłopak moze być niepełnosprawny? jak mu koleś zajebał i ojciec wkroczył i rzezał chłopa kilka sekund a "solenizant" nawet sie nie ruszył z miejsca. nie jest to dla Was dziwne ? ja bym nawet jeslibym miał zajebisty reskept do Ojca tak jak tu niektórzy mówią, to przynajmniej bym wstał i wyjaśnił ojcu OCB

I możliwe, że taka jest prawda, dzieciak jest podobno upośledzony, na wyko*** jest temat założony przez kogoś, kto podaje się za osobę obecną na imprezie. Jeśli to nie wkręt, to można temat przerzucić do harda i podpisać "Pizganie upośledzonych i wąsata furia"

You're looking for the one who fucked your mom
It's not me
It's not me
You're looking for the one who made you cry
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
Zgłoś
Aishenbai 2010-01-05, 16:57
Jakby to był mój ojciec to bym mu chyba pierdolnął... nawet nie wie jaką krzywdę wyrządził chłopakowi. Mam nadzieję, że ma mocną psychę, bo inaczej ludzie go zjedzą
Zgłoś
de_Vil 2010-01-05, 17:06
mnie rozwalił dźwięk tego pasa jak kolega bije Krzycha ;d już wiem skąd się biorą efekty dźwiękowe w filmach z Czakiem Norrisem.

z dupy Krzycha się biorą
Zgłoś
ArniHell 2010-01-05, 17:15
to była ściema z tym ze ten koleś jest upośledzony
Zgłoś
I................s 2010-01-05, 18:47
tja, jest raczej normalny. sami wydzicie na powyzszym zdjeciu ze ma nawet dziewczyne.
Zgłoś
k................a 2010-01-05, 20:36
od kiedy zobaczyłem filmik po raz pierwszy ... aż zakręciła mi się łza w oku, ogladalem filmik juz xxx razy i moim celem w życiu jest spotkać się z krzysiem możecie dać link do jego kolegów na nk, dziewczyny, albo link jego szkoly ;D prosze was, jestem bardzo chory i za niedlugo umre, pozwolcie mi umrzec szczesliwym ...
Zgłoś
W 2010-01-05, 20:48 12
bo jak cię pierdolnę, to cię krew zaleje

jeden z komentarzy: "Zaraz ten kawałek będzie puszczany na zakończenie każdej imprezy "
wygra z 'pora na dobranoc' ?
Zgłoś
kucu19 2010-01-05, 22:27
Cytuję:
"Prawie każdy widział już ten filmik : (adres filmu z innej strony)

Byłem na tej "imprezie" i opowiem wam jak było naprawdę.

Otóż bity chłopak jest w lekkim stopniu upośledzony, dlatego leżał tak cały czas nieruchomo i trzymała go za rękę ta dziewczyna. Ojciec uderzył lekko i symbolicznie lecz mój kolega zaje%#ł@ tak mocno, iż ojciec nie wytrzymał. Musicie zrozumieć że dla tego pana syn jest wszystkim, jego żona zmarła kilka lat temu. Bardzo lubimy tego chłopaka i niechcieliśmy aby sam spędzał swoją 18nastkę.

Pozdrawiam..."

Tekst znaleziony na innej stronie.
Nawet mi jest głupio. Zważywszy już na ośmieszające i oczerniające ojca prace innych użytkowników.
@ Lucki
Masz u mnie piwo za trzeźwe myślenie i mniej spaczone podejście do sprawy

Ooo! Spirit of 69' !
Zgłoś
Centurion 2010-01-05, 22:32 1
kucu19, wziąłeś to z wykopu, potem osoba która napisała to "sprostowanie" przyznała się że ściemniała w celu nabrania użytkowników. Ten koleś nie jest upośledzony.

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów