Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakby napisali pod filmikiem że pedofil, złodziej albo gwałciciel to byś się zesrał z poparciem dla tych kolesi.
Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. Poluzuj gumę w majtach gościu i nie pierdol.
Jakby napisali pod filmikiem że pedofil, złodziej albo gwałciciel to byś się zesrał z poparciem dla tych kolesi.
Dzień dobry obrońco sebiksów.
Dzień dobry obrońco sebiksów.
Ty jakiś ułomny jesteś? Gdzie napisałem, że bronię ich zachowania?
Jak zasłużył, to chuj im wszystkim w dupe.
Nie ważne, czy jeden, czy dziesięciu go napierdala... Ważne, że dostał.
Jak myślicie, murzyny, czy ruskie k***y?
Jak zasłużył, to ch*j im wszystkim w dupe.
Nie ważne, czy jeden, czy dziesięciu go napie**ala... Ważne, że dostał.
Wyglądają na typowych brytyjskich „gangsterów” pałętają się wszędzie ,jedna ręka w spodniach czyt. W gaciach łeb zakapturzony i zawsze w grupie .
Wtedy czuja się najlepiej ,ale pojedynczo czy w równych liczbach gacie pełne .
Kto był czy jest w uk trochę więcej niż na „sezon” i mieszkał w kilku miejscach to wie o czym mowa .
Wyglądają na typowych brytyjskich „gangsterów” pałętają się wszędzie ,jedna ręka w spodniach czyt. W gaciach łeb zakapturzony i zawsze w grupie .
Wtedy czuja się najlepiej ,ale pojedynczo czy w równych liczbach gacie pełne .
Kto był czy jest w uk trochę więcej niż na „sezon” i mieszkał w kilku miejscach to wie o czym mowa .
Masakra, i wszystkie te typy z ryja tak samo wyglądają. Naturalna obrona przed zemstą xD
Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. Poluzuj gumę w majtach gościu i nie pierdol.
Ale on ma rację.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów