📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po opisie i tym "realistyczne", patrząc na miejsce piekarni, spodziewałem się zapierdalających szczurów po wypiekach.
W indonezji wszystko jest obleśne (z wyjątkiem natury)
Palce lizać
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Czekam aż zdechniesz! A opierdolę twoją twarz, rękę, nogę- nie bój żaby ! Z Kremato/wypiekarnii. Jebani mają mają pofałdowane falbany mózgowe że hejjj.
Jebanie szarlotki nabiera nowego znaczenia
Dobrze, że to nie w Polsce. Już widzę te Karyny i Sebixy ustawiające się w kolejce po torciki urodzinowe dla swoich Brajanków i Dżesik....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów