Możemy użyć drabiny i zaryzykować upadek kiedy się na nas rzucą osy albo...
forza nostra legge______________
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Środków jest pełno, jak komuś się nie chce szukać to chociażby firmy bros- gaśnica. Szerszenie padają w kilka sekund. Na kiego grzyba męczyć stwory jak można je zutylizować błyskawicznie. Nie wspominając już o tym że takimi sprawami zajmuje się straż pożarna.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Korzystam z tych środków rokrocznie, wiosną i mam święty spokój do kolejnego użycia. W sumie nie pamietam kiedy ostatnio miałem na strychu czy w garażu gniazdo. A miewałem je regularnie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nie mam gniazd od czasu kiedy zacząłem używać środków, wiosną wbijam na strych rozpylam środek i tyle. Czysto, od 6 lat nie widziałem gniazda. Tyle w temacie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Na kiego grzyba męczyć stwory jak można je zutylizować błyskawicznie.
@upy, ale wy wszyscy pierdolicie. Jak nie będzie tych owadów, to 4 lata i po nas.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.