📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
cudo świata-kupić stroje ochronne i dać zwiedzać-10$ za wejscie.i się zwróci.
Zaroiło się jak swego czasu - nie powiem co, bo to antysemityzm. Ale faktycznie najlepiej to spalić lub zagazować. A najlepiej wpuścić gazu i podpalić.
Pikdzik napisał/a:
Takie kurestwo wdało mi się w ocieplenie,pianka montażowa zalatwiła sprawę
Dobry pomysł ! - trzeba zajebać cały samochód pianką montażową !
Trzaśnij drzwiami, no weź...
kiedyś pojechałem pociągiem przez całą polskę żeby kupić samochód. Auto stało w komisie, na zarośniętym trawą parkingu, na samym końcu zastawione innymi samochodami. Jakoś je wygrzebaliśmy, odpaliło o dziwo za pierwszym razem a było widać że ze dwa lata napewno tam stało
Jako że kosztowało połowę wypłaty to kupiłem . W drodze powrotnej do domu okna otwarte bo upał 30 stopni no ale w końcu nadeszła noc więc się ochłodziło a jadąc autostradą nie było przyjemnie z otwartymi szybami więc włączyłem nawiew. Po kilku minutach nawiewy wypluły na mnie całe mrowisko z jajkami mrówczymi.
Spierdalałem jak pojebany
Jako że kosztowało połowę wypłaty to kupiłem . W drodze powrotnej do domu okna otwarte bo upał 30 stopni no ale w końcu nadeszła noc więc się ochłodziło a jadąc autostradą nie było przyjemnie z otwartymi szybami więc włączyłem nawiew. Po kilku minutach nawiewy wypluły na mnie całe mrowisko z jajkami mrówczymi.
Spierdalałem jak pojebany
Sam się kondonie spal a nie pszczoły miodne
Sam się kondonie spal a nie pszczoły miodne
To są osy. Masz obrazek, łatwiej Ci będzie
A tu bonus, po ruszeniu gniazda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów