📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Widać Brazylijskie MPGiK, dość szybko i surowo karze za zaśmiecanie miejsc publicznych petami...
palenie zawsze szkodzi tylko rzadko tak szybko
W sumie to umarł na zatrucie metalami ciężkimi, które są w papierosie. Tylko tutaj ołowiu było więcej i został bezpośrednio dostarczony do głównego ośrodka nerwowego z pominięciem bariery krew-mózg.
To jednak był błąd założyć tylko jedną Rękawiczkę Zręczności +5. Jak by miał drugą to odblokował by zdolność "Automatyczny unik przy ataku z tyłu". No cóż, tam wielu graczy dość szybko zalicza Game Over, mapy słabe, itemów mało, same wrogie NPC no i postacie mają chujowe jakieś
Zabiło go to co zrobił między 15 a 18 sekundą . Sztachnął się z rowa jak trener Niemców
Chyba najgorsza śmierć ever. Stoisz sobie ze szlugiem niczego nie świadom myślisz sobie co będziesz robił jutro a tu nagle gaśnie światło i koniec.
Chosen0ne napisał/a:
Chyba najgorsza śmierć ever. Stoisz sobie ze szlugiem niczego nie świadom myślisz sobie co będziesz robił jutro a tu nagle gaśnie światło i koniec.
oraz napis na ekranie GAME OVER xd
Chosen0ne napisał/a:
Czy ja wiem? Lepiej spalić sie żywcem, powoli sie udusić lub utonąć? Albo umierac na raka przez dlugie miesiace w bólu?
Strzał w głowe to raczej szybka i bezbolesna śmierć, kula robi ci papke z mózgu w ułamku sekundy i cześć
quack napisał/a:
Czy ja wiem? Lepiej spalić sie żywcem, powoli sie udusić lub utonąć? Albo umierac na raka przez dlugie miesiace w bólu?
Strzał w głowe to raczej szybka i bezbolesna śmierć, kula robi ci papke z mózgu w ułamku sekundy i cześć
Można dodać też wiele innych, ale dodam jeden:
nieleczone rany. Był kiedyś w Toruniu pan, któremu dosłownie gniła noga. Była czarna i chodziły w niej mady. Ja widziałam go przypadkiem raz, ale mój widział go parę razy, bo w okolicy byli mu życzliwi ludzie. Jak ja go widziałam, to jeszcze normalnie chodził i nie było widać zgnilizny, ale później z tego co wiem, to śmierdział zepsutym mięsem itd. Zaczął utykać, wypraszano go z klatek schodowych, chociaż prosił tylko o ciepłą herbatę, czy coś do jedzenia, nigdy o pieniądze. Bał się pójścia do lekarza, bo obetną mu nogę. Na prawdę chciałam go spotkać, żeby mu pomóc, bo nikt nigdy nie widział go pijanego z sąsiadów, w ogóle w okolicy wszyscy o nim wiedzieli. Bo ta noga z tego co wiem wyglądała okropnie... ale najpewniej od dawna nie żyje. Po prostu nagle zniknął i inni bezdomni go nie widzieli...
Najgorszym jest według mnie umrzeć samotnie.
Gostek w żółtej koszulce nawet nie drgnął, pościgi, strzelaniny, wojny gangów to jego chleb powszedni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów