Kibice Lechii Gdańsk z krótkim przesłaniem.
Coś mi mówi, że na Wiosnę Biedronia nie zagłosują
co wołał złodziej?
- łapać złodzieja!
tyle w temacie
Dajcie tumanom powód by nienawidzić kogokolwiek innego i bedą to robić z pasją w swoim mikroświecie biedy mentalnej i finansowej.
Jakoś od dziesięcioleci ksieża ruchający dzieci w Polsce i pedalący się na potęgę im nie przeszkadzają, wszak to kler i własny....
Durny pobożny naród od wieków stąd też w dupie Europy.
Jak się kisi w tym dołku prymitiwizmu, nie zwiedza świata i poznaje innych kultur to tak zostaje...
A że lider PiSS to stary pedał ubek donoszący na własnego brata to całkiem wporzo...
Żałosny sterydowy margines.
Tak łatwo człowieka zaszufladkować nie, bo jak człowiek chodzi na siłownie i dba o zdrowie to od razu jest sterydem, a jak jest na trybunie i dopinguje swój klub, bo to jego pasja, to jest marginesem?
Jestem ciekawy kim ty jesteś, ze na innych patrzysz z góry, kryjesz się za internetem, obrażasz a pewnie żeby to powiedzieć "sterydowi" w cztery oczy brakłoby zwyczajnie charakteru
Znak czasów, znak internetu. Pozorna anonimowość wam dodaje +100 do odwagi do komentowania w internecie.
A ja z kolei wszystkim szczekającym na kibiców piłkarskich proponuję przeczytać książkę Mariusza Kordka „Lechia - Juventus. Więcej niż mecz”. Za czasów komuny trybuny na Traugutta były miejscem gdzie ludzie mieli wolność słowa. Zresztą kibice innych klubów też robią oprawy tego typu.
Jak się kisi w tym dołku prymitiwizmu, nie zwiedza świata i poznaje innych kultur to tak zostaje...
W czasach zjebanej politpoprawności, łapania ludzi w necie za wypowiedzi , wolność słowa przenosi sie na ulice i stadiony. O homosiach mozna albo dobrze albo wcale. Jak skrytykujesz to podnosi sie ryk lewactwa.
wcześniej napisał, usunął.
@poligon
to czemu media kreują go na zbawcę miasta i nikt kurwa słowa prawdy nie napisze? Nie mam znajomych w Słupsku, opinię mam tylko z mediów, jak się okazuje przekłamanych w chuj...
Na 1000 pedofilów księdza, nauczyciela i lekarza mamy 1 szt. ...w każdej innej grupie zawodowej jest ich więcej.
Na 1000 pedofilów 400szt dopuściło się gwałtu na chłopcu.
I to jest proporcja księża vs sodomici, potwierdzona statystykami.
...do tego jeśli ktoś atakuje jedynie 1 pedofila na 1000, to ochrania 999 pozostałych. Czyli jest jebanym obrońcą prawie 100% pedofilów, a więc wspólnikiem procederu.
Reasumując przekaz lewactwa: zabierzcie dzieci z kościołów, a sodomitom pozwólcie je adoptować, to jeden wielki pedofilski zamach na dzieci chrześcijan.
W sumie zakładając że lewactwo wywodzi się gównie z pejsów i ich szabesgojów, to historia z chrześcijańskimi dziećmi częściowo zdaje się powtarzać...
A gdyby jakiś czas temu była jakakolwiek edukacja seksualna w szkole, to może byś wiedział, że pedofilia nie ma nic wspólnego ani z homo ani heteroseksualnością. Albo gdybyś sięgnął po jakąś książkę (to taki plik kartek do czytania), czy chociaż na artykuł na ten temat...