📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Typowy cep budowlany...
Majster od rusztowania tak nie uważa. Stoi? Stoi, to na chuj drążyć temat...
Pralpunkt napisał/a:
Mysle ze ta poprzeczka to jednak powinna wytrzymać więcej.
Majster od rusztowania tak nie uważa. Stoi? Stoi, to na chuj drążyć temat...
Chwila nieuwagi.... montażysty rusztowania.
Pralpunkt napisał/a:
Mysle ze ta poprzeczka to jednak powinna wytrzymać więcej.
A no powinny, to rusztowanie przypomina mi rusztowanie typu bosta gdzie te poprzeczki montuje się od środka na takie trzpienie z samo opadającą blokadą. I jak się oprzesz o takie coś to nie ma bata że wypadniesz bo cała poprzeczka opiera się na ramkach. Czasami te blokady się wyrabiają i odpadają i wtedy zazwyczaj montuje się na drut ale tak samo wkłada się w ten trzpień i nadal jest to bezpieczne. Tutaj pewnie ta poprzeczka albo blat lub coś innego sprawiło że nie dało się tego włożyć bo było za krótkie lub rozstaw za duży i przymocował na pałę drutem. Zresztą te poprzeczki pewnie podejrzewam były powyginane a część była pewnie w takim stanie że zamontowali deski wyżej.
Założy się hełm ochronny.
Kamizelkę, bądź pasy odblaskowe.
Każdy jebnie smutną minę, bo ziomek "dzień dobry" mówił.
Złożą się na pogrzeb, na którym się najebią na stypie.
2mc i budynek stanie.
Kamizelkę, bądź pasy odblaskowe.
Każdy jebnie smutną minę, bo ziomek "dzień dobry" mówił.
Złożą się na pogrzeb, na którym się najebią na stypie.
2mc i budynek stanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów