Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żyjemy w arabii z domkami z gówna czy ten kraj to emirat??? raczej nie, więc o co biega? zdziwienie że religia większości jest na calowniku a nie religia wypasaczy kóz ?
z tego co wiem to Jezusa powiesili na krzyżu a nie na literze T. FAKE
Sorry, Copyright i Trademark należą do Kościołów Chrześcijańskich i Imperium Rzymskiego, więc żeby uniknąć procesów sądowych musieli zmodyfikować
do szkoły pedały!
@DUSTDEVIL z tego co pamiętam z książek, to właśnie tak wyglądały "krzyże". Dopiero kościół nadał mu taki kształt, więc wątpię aby Jezus był na takowym ukrzyżowany, choć mogę się mylić.
już miałem nie oglądać ale jak zobaczyłem twój ból dupy to jednak się zdecydowałem, dzięki
Krzyż w tej formie jak dziś to zniekształcony symbol Słońca, to dla tych którzy kłócą się jak wyglądał krzyż. Wieszać można i na słupie, albo na krzyżu w formie X.
Piszesz o antyklerykałach, normalny ateista ma to gdzieś i nie chce mieć wciskanych jakichkolwiek bzdur - nieważne czy islam czy katolicyzm.
Ponadto, jeden z punktów rozbijania państwa od środka przez obce mocarstwo to doprowadzenie do tego, że w społeczeństwie wiara będzie wyśmiewana. Pierdolcie tak dalej to za kilka lat PO będzie was tak jebała w dupę, że sperma by się wylewała ustami...gdyby nie to, że będziecie mieli je zatkane kutasem TVNu i całej reszty medialnych czerwonych gnid. Ale przynajmniej będziecie #trendy!
Powiedzcie szczerze nie wkurwia was to ? To prawda że chrześcijanie nadstawiają drugi policzek, ale to nie znaczy że można po nich jechać bez konsekwencji.
Nie wkurwia. Chyba słabo znasz historię z tym policzkiem. Poza tym bez przerwy jedzie się tu po Mahomecie, pedałach i murzynach i jakoś wojny nie ma.
A to po żydzie z Nazaretu nie można już pojechać?
Powiedzcie szczerze nie wkurwia was to ? To prawda że chrześcijanie nadstawiają drugi policzek, ale to nie znaczy że można po nich jechać bez konsekwencji. Co za pojebane czasy nastały. Jakby coś takiego było z Mahometem w roli głównej to wojna. Z pedałem - wojna. Z murzynem - wojna. A na chrześcijaństwo można sobie pluć do woli a społeczeństwa będą to miały głęboko w dupie. Zaraz pewnie w komentarzach wszystkim "ateistom" właczy się wojna z kościołem itd. Ja napisze jedno, lepszych w Polsce tysiąc kościołów niż jeden meczet. A Wy róbta co chceta. Najwyżej córkę wydacie za ahmeda albo abudla.
Jeden meczet zawsze łatwiej spalić niż 1000 kościołów.
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?
Hubert0501:
...wiara chrześcijańska w Polsce to jeden z czynników dzięki którym nie mówicie teraz po rosyjsku...
Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów