18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maddog77 2014-11-22, 6:19 4
Pojebane to jest to że mamy XXI wiek a matoły dalej w bajki wierzą.
Zgłoś
pemb 2014-11-22, 8:08
@sylwusiex
Nie, nie wkurwia mnie.
Zgłoś
Kapsaicyna 2014-11-22, 8:48 1
Wkurwia mnie to, tacy wszyscy niby teraz wolnomyśliciele a płyną z prądem jak gówno w ściekach. Trzeba było mieć jaja by być przeciwnym chrześcijaństwu jakieś 200 lat temu, teraz byle szczyl powie dowcip o Jezusie.
To jest upadek łacińsko-chrześcijańskiej cywilizacji, właśnie odwrócenie wartości i czy nam się to podoba czy nie - upadniemy razem z nią.
Zgłoś
przepon 2014-11-22, 11:39 1
Romand napisał/a:

sylwusiex:
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?

Hubert0501:

Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.

Synu... bój się Boga, bo za takie herezje, to Cię gremium historyków powinno na stosie spalić. Nie porównuj skutków nieudanej unii personalnej z ponad 100-letnią okupacją w XIX wieku i półwieczem komunizmu.
Ponadto, jaki byłby efekt tego, że nasz monarcha panowałby w Rosji? Cała Rosja zaczęłaby się polskiego uczyć?
Jakoś jeden z najwybitniejszych królów Polski Stefan Batory nie mówił po polsku, tylko węgiersku, a mimo to znajomość tego języka jest i była znikoma w naszym kraju.
Warto zajrzeć czasami gdzieś dalej niż na stronkę wowhistoriatakaciekawa.pl, czy jakiś inny popularnonaukowy gniot, który wpaja nam do głowy takie bzdety, które rzekomo mają sprawić, że błyśniemy w towarzystwie.
Zgłoś
weed5688 2014-11-22, 12:25
Katol < Chrześcijanin

Gimbo puenta

@edit. W sumie to wychodzę z założenia że teraz kościół ma nie
wiele wspólnego z religią.
Zgłoś
Kriski 2014-11-22, 13:42 1
weed5688 napisał/a:

Katol < Chrześcijanin

Gimbo puenta

@edit. W sumie to wychodzę z założenia że teraz kościół ma nie
wiele wspólnego z religią.

No to witaj w klubie.
Zgłoś
Hubert0501 2014-11-22, 15:43 1
Romand napisał/a:

sylwusiex:
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?

Hubert0501:

Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.

Pierdolisz pan...
Zgłoś
emka1990 2014-11-22, 15:44
Mnie to się trochę smiać chce z tych internetowych ateistów. Rodzice obydwoje pracują w szpitalu i mama nie raz mi mówiła,że w obliczu śmierci każdy (!!!) prosi o ostatnie spotkanie z księdzem ze szpitalnej kaplicy. Nieważne czy gadają o ruchaniu czy piciu czy o ostatnim namaszczeniu czy cokolwiek. Proszą o rozmowę z księdzem a nie z doktorem czy piekarzem. A to o czymś świadczy...

Nie chcę bronić księży-pedofilów, bo należy im się (jak każdemu pedofilowi, czy to przedszkolanka czy nauczyciel w podstawówce) chłosta. Ale przychodzi czas, w którym w coś trzeba wierzyć, żeby nie zwariować. A przed śmiercią niejednemu z Was się odmieni trochę pogląd.

Sam do kościoła nie chodzę, bo w ksieży nie wierzę, ale w Boga już tak. I jak się ze mnie śmiejecie to dobrze, bo śmiech to zdrowie i wyjdzie Wam to na dobre. Ale nigdy nie mówcie, że nigdy nie uwierzycie, bo czasem życie potrafi płatać figle i wtedy wyjdziecie na hipokrytów i kłamczuchów !
Zgłoś
Kriski 2014-11-22, 15:50 1
tamojtamoj napisał/a:

Może jakiś opis bo ni uja nie wiadomo skąd to i po co to.

Jeśli jeszcze nie doczytałeś skąd...
Pod filmem napisałem, a i na końcu widać, a po to to żeby było się o co pytać.
Zgłoś
RudyRydz69 2014-11-22, 16:02
sylwusiex napisał/a:

Powiedzcie szczerze nie wkurwia was to ? To prawda że chrześcijanie nadstawiają drugi policzek, ale to nie znaczy że można po nich jechać bez konsekwencji. Co za pojebane czasy nastały. Jakby coś takiego było z Mahometem w roli głównej to wojna. Z pedałem - wojna. Z murzynem - wojna. A na chrześcijaństwo można sobie pluć do woli a społeczeństwa będą to miały głęboko w dupie. Zaraz pewnie w komentarzach wszystkim "ateistom" właczy się wojna z kościołem itd. Ja napisze jedno, lepszych w Polsce tysiąc kościołów niż jeden meczet. A Wy róbta co chceta. Najwyżej córkę wydacie za ahmeda albo abudla.

POLAĆ MU
Zgłoś
MrKrisBas 2014-11-22, 17:15 1
@emka1990 nikt się z ciebie nie śmiał, a przynajmnie nie ja. Może proszą o to spotkanie bo i tak już im nic nie zostało? Tonący brzytwy się chwyta. Sądze, iż każdy by chciał by coś po śmierci było, ale jest to mało prawdopodobe. Tak poza tym wszystkim, to zna ktoś tytuł tej piosenki? Bo coś mi się kojarzy, ale z nic nie mogę sobie przypomnieć.
Zgłoś
decybelix 2014-11-22, 21:35 2
dawno już nic mnie tak nie rozbawiło jak To! Rozwodzicie się nad moralną stroną tego filmiku a jakoś nikt nie zwrócił uwagi na aspekt wizualny. Rola zagrana mistrzowsko! Sceneria-perełka! Klimat filmu to arcydzieło dramatu, a humor w nim zawarty(przynajmniej dla mnie) na miarę Mistrzów z Monty Python`a. Prowokujące a zarazem dające do myślenia...Brawo!!!
Zgłoś
KlapkiKubota 2014-11-23, 16:35
Jestem 100% ateistą. Nie, nie pale krzyży, nie obrażam katolików, dobrodziejowi na wsi mówię dzień dobry. Problem jest w ich finansowaniu, dlaczego, oni mają żyć z moich pieniedzy, gdzie państwo ściąga z nich wszystkie obowiązki? Problemem jest tażke desperackie mieszanie się kościoła do polityki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem