Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest upadek łacińsko-chrześcijańskiej cywilizacji, właśnie odwrócenie wartości i czy nam się to podoba czy nie - upadniemy razem z nią.
sylwusiex:
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?
Hubert0501:
Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.
Synu... bój się Boga, bo za takie herezje, to Cię gremium historyków powinno na stosie spalić. Nie porównuj skutków nieudanej unii personalnej z ponad 100-letnią okupacją w XIX wieku i półwieczem komunizmu.
Ponadto, jaki byłby efekt tego, że nasz monarcha panowałby w Rosji? Cała Rosja zaczęłaby się polskiego uczyć?
Jakoś jeden z najwybitniejszych królów Polski Stefan Batory nie mówił po polsku, tylko węgiersku, a mimo to znajomość tego języka jest i była znikoma w naszym kraju.
Warto zajrzeć czasami gdzieś dalej niż na stronkę wowhistoriatakaciekawa.pl, czy jakiś inny popularnonaukowy gniot, który wpaja nam do głowy takie bzdety, które rzekomo mają sprawić, że błyśniemy w towarzystwie.
Gimbo puenta
@edit. W sumie to wychodzę z założenia że teraz kościół ma nie
wiele wspólnego z religią.
Katol < Chrześcijanin
Gimbo puenta
@edit. W sumie to wychodzę z założenia że teraz kościół ma nie
wiele wspólnego z religią.
No to witaj w klubie.
sylwusiex:
Ale po co ci te tysiąc kościołów, skoro właśnie one pozwalają pluć na chrześcijaństwo?
Hubert0501:
Z tą wiarą chrześcijańską zapewne chodzi ci o katolicyzm, prawda? A wiesz, że przez katolicki fanatyzm następca polskiego tronu Władysław IV Waza nie został carem Rosji i przez to Ruscy dziś nie mówią po polsku? Gdyby nie nasza kosmiczna katolska głupota to Rosja nigdy nie byłaby naszym zaborcą i KK nie musiałby nas obłudnie ratować przed rusyfikacją.
Pierdolisz pan...
Nie chcę bronić księży-pedofilów, bo należy im się (jak każdemu pedofilowi, czy to przedszkolanka czy nauczyciel w podstawówce) chłosta. Ale przychodzi czas, w którym w coś trzeba wierzyć, żeby nie zwariować. A przed śmiercią niejednemu z Was się odmieni trochę pogląd.
Sam do kościoła nie chodzę, bo w ksieży nie wierzę, ale w Boga już tak. I jak się ze mnie śmiejecie to dobrze, bo śmiech to zdrowie i wyjdzie Wam to na dobre. Ale nigdy nie mówcie, że nigdy nie uwierzycie, bo czasem życie potrafi płatać figle i wtedy wyjdziecie na hipokrytów i kłamczuchów !
Może jakiś opis bo ni uja nie wiadomo skąd to i po co to.
Jeśli jeszcze nie doczytałeś skąd...
Pod filmem napisałem, a i na końcu widać, a po to to żeby było się o co pytać.
Powiedzcie szczerze nie wkurwia was to ? To prawda że chrześcijanie nadstawiają drugi policzek, ale to nie znaczy że można po nich jechać bez konsekwencji. Co za pojebane czasy nastały. Jakby coś takiego było z Mahometem w roli głównej to wojna. Z pedałem - wojna. Z murzynem - wojna. A na chrześcijaństwo można sobie pluć do woli a społeczeństwa będą to miały głęboko w dupie. Zaraz pewnie w komentarzach wszystkim "ateistom" właczy się wojna z kościołem itd. Ja napisze jedno, lepszych w Polsce tysiąc kościołów niż jeden meczet. A Wy róbta co chceta. Najwyżej córkę wydacie za ahmeda albo abudla.
POLAĆ MU
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów