📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
tak było
Ruskie mentole pali
konkluzja, coś?
Może jakiś opis bo ni uja nie wiadomo skąd to i po co to.
hujowe jak z dupy, nie śmieszne i pisze to jako ateista, katolstwo to nasza kultura i ja czuje się kulturowo obrażony a przynajmniej zniesmaczony.
Generalnie mówcie co chcecie. Dla mnie (jako katolika) to dość mocny filmik.
Powiedzcie szczerze nie wkurwia was to ? To prawda że chrześcijanie nadstawiają drugi policzek, ale to nie znaczy że można po nich jechać bez konsekwencji. Co za pojebane czasy nastały. Jakby coś takiego było z Mahometem w roli głównej to wojna. Z pedałem - wojna. Z murzynem - wojna. A na chrześcijaństwo można sobie pluć do woli a społeczeństwa będą to miały głęboko w dupie. Zaraz pewnie w komentarzach wszystkim "ateistom" właczy się wojna z kościołem itd. Ja napisze jedno, lepszych w Polsce tysiąc kościołów niż jeden meczet. A Wy róbta co chceta. Najwyżej córkę wydacie za ahmeda albo abudla.
Ile lat mam jeszcze czekać, żeby zaczęto drwić z muzułmanów.
Mnie się kawał przypomniał, jak siedzi pod krzyżem Jezus i pali papierosa. Przybiega do niego zziajany Piotr i mówi:
-Jezu! Turyści idą!
A Jezus, gasząc w pośpiechu peta, mówi:
-Dobra, przybijaj.
-Jezu! Turyści idą!
A Jezus, gasząc w pośpiechu peta, mówi:
-Dobra, przybijaj.
DUST DEVIL napisał/a:
Ile lat mam jeszcze czekać, żeby zaczęto drwić z muzułmanów.
Dla Twojej osobistej uciechy:
Drwię z muzułmanów, sram na alelacha, jahwe i resztę, każdemu po równo.
hujowe nie ma piwa
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów