18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
EROENTUZJASTA 2014-11-21, 18:04 2
tak było
Zgłoś
pemb 2014-11-21, 18:12
Przejebane.
Zgłoś
M................s 2014-11-21, 19:52
Ruskie mentole pali
Zgłoś
Morthaliar 2014-11-21, 21:13 4
konkluzja, coś?
Zgłoś
tamojtamoj 2014-11-21, 21:23 3
Może jakiś opis bo ni uja nie wiadomo skąd to i po co to.
Zgłoś
krzysztof6666 2014-11-21, 21:23 37
hujowe jak z dupy, nie śmieszne i pisze to jako ateista, katolstwo to nasza kultura i ja czuje się kulturowo obrażony a przynajmniej zniesmaczony.
Zgłoś
emka1990 2014-11-21, 21:35 1
Generalnie mówcie co chcecie. Dla mnie (jako katolika) to dość mocny filmik.
Zgłoś
sylwusiex 2014-11-21, 21:36 242
Powiedzcie szczerze nie wkurwia was to ? To prawda że chrześcijanie nadstawiają drugi policzek, ale to nie znaczy że można po nich jechać bez konsekwencji. Co za pojebane czasy nastały. Jakby coś takiego było z Mahometem w roli głównej to wojna. Z pedałem - wojna. Z murzynem - wojna. A na chrześcijaństwo można sobie pluć do woli a społeczeństwa będą to miały głęboko w dupie. Zaraz pewnie w komentarzach wszystkim "ateistom" właczy się wojna z kościołem itd. Ja napisze jedno, lepszych w Polsce tysiąc kościołów niż jeden meczet. A Wy róbta co chceta. Najwyżej córkę wydacie za ahmeda albo abudla.
Zgłoś
solembum 2014-11-21, 21:37 5
Widzę, że kilka osób w ogóle nie podchwyciło sensu.
Zgłoś
o................n 2014-11-21, 21:41 13
Ile lat mam jeszcze czekać, żeby zaczęto drwić z muzułmanów.
Zgłoś
jessjess 2014-11-21, 21:58 6
Mnie się kawał przypomniał, jak siedzi pod krzyżem Jezus i pali papierosa. Przybiega do niego zziajany Piotr i mówi:
-Jezu! Turyści idą!
A Jezus, gasząc w pośpiechu peta, mówi:
-Dobra, przybijaj.
Zgłoś
Kriski 2014-11-21, 22:05 7
DUST DEVIL napisał/a:

Ile lat mam jeszcze czekać, żeby zaczęto drwić z muzułmanów.

Dla Twojej osobistej uciechy:
Drwię z muzułmanów, sram na alelacha, jahwe i resztę, każdemu po równo.
Zgłoś
maniekslupsk 2014-11-21, 22:11
hujowe nie ma piwa

Słupsk
Zgłoś
the_sickness 2014-11-21, 22:33
z tego co wiem to Jezusa powiesili na krzyżu a nie na literze T. FAKE
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów