📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa ludzie nie śmiejemy się z tragedii, którą była śmierć wszystkich tych ludzi. Śmiejemy się z tej całej farsy, którą zbudowały media i politycy wokół tej katastrofy.
Zostawiliście mózgi w łonach swoich matek, czy co?
Zostawiliście mózgi w łonach swoich matek, czy co?
Zgadzam się z tymi, którzy nie chcą się nabijać w prymitywny sposób z tragicznej śmierci naszego prezydenta i innych najważniejszych osób w państwie... Dlatego proponuję porozmawiać o papieżu Polaku, co ruchał małe dzieci (w sumie Niemiec też, ale bardziej doceniam wyczyny kolegów po fachu z własnego podwórka)
Słyszałem 2 strzały na pokładzie...
Z drugiej strony nie dziwię sie myśliwym, którzy mają powołanie do zabijania kaczek
Z drugiej strony nie dziwię sie myśliwym, którzy mają powołanie do zabijania kaczek
Rekonstrukcja lotu niemniej profesjonalna niż w wykonaniu Tośka Macierewicza.
PiS Polecieli i Spadli lub Pierdolnęli i Spłonęli. Lubię taki humor.
No i kurwa jest długo wyczekiwana symulacja w zbliżonych warunkach wykonana dla pisu! Co prawa brakuje jedynie teleskopowej brzozy ale jest za to uwzględniona bomba i to yarosławowi wystarczy! W tle nawet widać replikę wieży kontrolnej ze Smoleńska odwzorowanej z myślą o każdy szczegół!
zauwazylem ze wszyscy napinacze co to zakazuja sie smiac z katastrofy w smolensku (moze i jeszcze mam sie nie smiac z pro pedofilskiego papieza Wojtyly ? ), maja po okolo 20 lat. Mleczniak robi sie coraz ciemniejszy to i chlopakom sie udzielilo bycie doroslym. Za duzo wosu i TVN24, pierdoli wam sie we lbach.
Lądowanie z hukiem
Ja pierdziele, jaka klotnia z czego sie smiac a co brac na powaznie. W katastrofie poumierali ludzie, ale szczerze mowiac gowno mnie to obchodzi. Innych gowno obchodzi to ze komus umarl brat/siostra/corka/syn i jakos sie z tym zyje, wiec czemu tu mialoby byc inaczej? Co powiecie o dzieciach chorych na raka? Ilu z was obsrancow, klocacych sie, ze katastrofa to powazna sprawa i nie mozna sie z niej smiac, leci na oddzial onkologiczny pocieszac umierajace dzieci? pierdoleni altruisci.
Pierdolicie gorzej niż te mohery spod krzyża, rozpieprzyli się i mam to w dupie, codziennie więcej ludzi umiera czy to na drogach, czy w szpitalach czy innych wypizdówkach. Mam większe problemy na głowie, niż przejmować się jakimiś darmozjadami, którzy pozdychali, a ich rodziny podostawały renty, srenty, 40 tysięcy, kiedy to normalny człowiek zejdzie to z pierdolonego ubezpieczenia trudno kasę wyciągnąć, bo problemy robią.
Więc pieprzone napinacze, wypierdalać, lećcie brzozy ścinać, bo to takie śmiercionośne drzewa.
Więc pieprzone napinacze, wypierdalać, lećcie brzozy ścinać, bo to takie śmiercionośne drzewa.
@Zly_wrecz_okropny ludzie śmieją się z katastrofy bo mają już serdecznie dość tego tematu, który jarek wraz z ferajną nadużywa jak tylko może. Tragedia straszna zginęli ludzie, ale czy lech był męczennikiem, jeżeli w to wierzysz to krzyż spod pałacu na drogę
Ładnie się bawisz Danielku...
Beze mnie, chuju!
Beze mnie, chuju!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów