📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że Wasi starzy też się tak rozpierdolą, nagram wam wtedy podobny film.
Ćwoki...
Ćwoki...
@up, człowieku to jest sadistic, jak Ci taki poziom humoru nie podpasował to spadaj na kwejka czy inny serwis z "kulturą".
Słychać odgłosy strzelania w tle...
ABW i MON już Was szukają... Macie przejebane
Zwroccie uwage jaki idealny timing wyrzucajacego. Wypuscil w idealnym momencie.
PS: McColley nagraj lepiej jak Twoj stary opierdala Twojej starej.
Chujowa rekonstrukcja:/
Mgła - jest
strzaly - sa
tupolew - jest
Brzozy - BRAK
do tego jak tak tupolew lecial to nic dziwnego, ze sie robil :E
Mgła - jest
strzaly - sa
tupolew - jest
Brzozy - BRAK
do tego jak tak tupolew lecial to nic dziwnego, ze sie robil :E
Jarek już po was jedzie!
Pokolenie idiotów. A później się dziwić, że taki RPP ma 10% poparcia..
czekać aż kaczyński to zobaczy
Ta "rekonstrukcja" jest dla mnie bardziej wiarygodna od raportów Macierewicza
FryzjerZG napisał/a:
Uhuhu jaki młodociany skurwiel, kultura pełną gębą A co do tego co napisał McColley, mnie też jakoś nie bawi wyśmiewanie katastrofy w której zgineli ludzie, w szczególności prezydent naszego kraju... tylko polaczki srają do własnego gniazda, taka mentalność bydła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów