Elektryzujący widok.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Elektryzujący widok.
Energiczny paralotniarz, trzyma w napięciu.
_Yarko_ napisał/a:
Ostatni lot
Miał duże szanse przeżycia, bo linki zwarły przewody elektryczne, a przez geniusza startującego z terenu otoczonego liniami energetycznymi nie popłynął prąd
kumaty chłop ,lotnisko odpowiednie wybrał pod napięciem nawet mysz się nie prześlizgnie
Ty, geniusz, doucz sie o przewodnikach
Pierwsza myśl: Kurwa, chujowe miejsce do startu, z każdej strony słupy i kable...
Druga myśl: Aaaa, spoko, filmik z .RU
Pierwsza myśl: Kurwa, chujowe miejsce do startu, z każdej strony słupy i kable...
Dwie próby myślenia i obie zakończone niepowodzeniem. Filmik jest z ruskiego portalu, ale to nie znaczy, że akcja ma miejsce w Rosji.
od razu się zawinął w kokon:)
Bardziej to na USA wygląda patrząc po budynkach i samochodach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów