Wypadek miał miejsce 4 listopada na autostradzie Minusińsk - Zherlyk. 64-letni kierowca samochodu Lifan, naruszając przepisy ruchu drogowego, wjechał na przeciwległy pas- wyprzedzając, stracił kontrolę i uderzył w drzewo. Jak powiedział rzecznik miejscowej policji, aktor Minusińskiego Teatru Dramatycznego Wiktor Pietrowicz Bubenkow zginął na miejscu. Rejestrator zainstalowany w samochodzie artysty uchwycił ostatnie sekundy jego życia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po wraku samochodu stwierdzam, że w wypadku brały udział trzy samochody, laweta i czołg
Rosja to chyba jedyny kraj na świecie, gdzie na pustej drodze dwa samochody muszą się na zmianę wyprzedzać i robią to oczywiście przy kosmicznych prędkościach, fatalnych warunkach atmosferycznych i na zakręcie na ciągłej. Nawet polskie dresiarskie ameby w E36 nie są tak durne żeby po opadach śniegu jeździć z taką prędkością
Fajne mają autostrady!
Może trochę opiszę całą sprawę bo mam trochę specjalistycznej wiedzy. Jak był wyprzedzany jechał stosunkowo wolno co spowodowało obniżenie temperatury opon. Później mocno dał gazu i na zakręcie następnym opony nie zdarzyły odzyskać temperatury optymalnego okna pracy, a aquaplaning na śniegu pogorszył tylko sytuację. Uchylony DRS na tylnej klapie też tylko pogorszył sytuację.
zdun napisał/a:
Może trochę opiszę całą sprawę bo mam trochę specjalistycznej wiedzy. Jak był wyprzedzany jechał stosunkowo wolno co spowodowało obniżenie temperatury opon. Później mocno dał gazu i na zakręcie następnym opony nie zdarzyły odzyskać temperatury optymalnego okna pracy, a aquaplaning na śniegu pogorszył tylko sytuację. Uchylony DRS na tylnej klapie też tylko pogorszył sytuację.
Pierdolisz i tyle. Widac ewidentnie ze na koncu zakretu za mocna scial i kolo zlapalo sniegu
No tak... bo jak go ktoś wyprzedził to huj mu zmalał i musiał pokazać, kto tu rządzi, a znak zakaz wyprzedzania to tylko dla koniojebców i huj.
Huj mu w dupę....
Huj mu w dupę....
Ktoś go wyprzedził to musiał pokazać jaki z niego kozak i się zajebał o drzewo. Debil jakich mało
n3grom napisał/a:
Pierdolisz i tyle. Widac ewidentnie ze na koncu zakretu za mocna scial i kolo zlapalo sniegu
Na moje łoko to myślał, że ma droge czystą a tu lodu na zakręcie najebało
dennissliwa napisał/a:
Ktoś go wyprzedził to musiał pokazać jaki z niego kozak i się zajebał o drzewo. Debil jakich mało
z tym że "debil jakich mało" To się nie zgodzę
Cytat:
Lifan Industry (Group) Co., Ltd. (chiń. trad.: 力帆; pinyin: Lìfān) – chińskie przedsiębiorstwo motoryzacyjne zajmujące się produkcją motocykli, samochodów osobowych
W samochodzie mającym przynajmniej jedną gwiazdkę w testach zderzeniowych kierowca raczej przeżyłby uderzenie w takie drzewka
Nie raz tak miałem. Wystarczy kogoś wyprzedzić i wjazd na ambicje murowany.
Jak wyprzedzasz lepszym autem to tylko taki zaciska zęby jak gorszym to za punkt honoru sobie taki stawia wrócić przed ciebie:D
Jak wyprzedzasz lepszym autem to tylko taki zaciska zęby jak gorszym to za punkt honoru sobie taki stawia wrócić przed ciebie:D
Ta sama zawiść do drugiego kierowcy co wszędzie "chuj mnie wyprzedził, nie ma opcji, że dam się poniżać jadąc za nim" a różnica - uśredniając trasę nieprzebytą - w zasadzie żadna. Najbardziej bawią takie ludziki, którzy wyprzedzają kiedy ja redukuję do świateł, hamowanie silnikiem i takie tam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów