📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Pewnie bardziej mu było szkoda, ze to stwór pożarł burka a nie on sam
Ustawka jak nic, coraz więcej takich się pojawia w sieci. Co nie wiedzieli ze niema w tym miejscu krokodyli??
na uj komuś taki kemermen
On krzyczy bo wyszedł na spacer z aligatorem, a ten wpierdolił jakiegoś szczekającego brudnego szczura. Teraz zatruje się i obsra cały dom.
Parówa Dobrze wiedział co siedzi w tych wodach, znaleźli sobie sposób na pozbycie się psiska i jeszcze filmik można sobie nagrać, huj w ryj takim ludziom
Har labal lagatta znaczy krokodyl wjebal nam psa
Taaaaa, bo kurwa uwierzę w te jego "szczerą" żałość za pieska.
Chciał się pozbyć pchlarza, to go wziął na spacerek, nad rzekę, w której są krokodyle i tyle.
>A nagram sobie, jak tam mi się piesek pluska.....ojojojojojojjjj nie.... buuuu.... hlip,hlip smuteczek.
Lajczki lecą, wyświetlenia i subixy, jak u tych bohaterów, co chodzą i ratują zwierzęta na skraju wyczerpania, ledwo żywe, czy gdzieś zaklinowane i zawsze wtedy, mają włączone nagrywanie w fonie a głupie ludzie w to wierzą.
Chciał się pozbyć pchlarza, to go wziął na spacerek, nad rzekę, w której są krokodyle i tyle.
>A nagram sobie, jak tam mi się piesek pluska.....ojojojojojojjjj nie.... buuuu.... hlip,hlip smuteczek.
Lajczki lecą, wyświetlenia i subixy, jak u tych bohaterów, co chodzą i ratują zwierzęta na skraju wyczerpania, ledwo żywe, czy gdzieś zaklinowane i zawsze wtedy, mają włączone nagrywanie w fonie a głupie ludzie w to wierzą.
Ukamieniować kamerzystę.!
przejebane... Bo jak jakiś debil wywali takie gówno gadowate do rzeki w Polsce jak wywalają żółwie.... chuj pierdole już rzeki stawy itp. bo jeszcze coś wpierdoli mnie, żółw czerwono plamkowy po bokach głowy inwazyjny z hodowli debili Polaków, albo żółwie z skurzaną skorupą potrafi upierdolić 1-3 palce na raz i też spotyka się w Polsce z hodowli wyjebał debil...
krzysiek221100 napisał/a:
Parówa Dobrze wiedział co siedzi w tych wodach, znaleźli sobie sposób na pozbycie się psiska i jeszcze filmik można sobie nagrać, huj w ryj takim ludziom
I to jeszcze chujowo nagrane
Kurwa aż konto zrobiłem na tym zjebanym serwisie
Jaka kurwa zajebana jakbym go spotkał to sam by do tej rzeki go wjebal. Ja pierdole. Psa kurwa tak potraktować, człowieka bym tak potraktował ale nie psa aż sie kurwa robi przykro. Jebany chuj zaliczy zaraz sam taka wyjebke już mógł psa puścić i kazać spierdalac zreszta co komu taki pies zrobi. Sam mam psiaka i wolałbym kurwa, żeby mnie zeżarł taki aligator
Jebany kutas niech go Bóg tak załatwi cwela
Jebac kurwe
Jaka kurwa zajebana jakbym go spotkał to sam by do tej rzeki go wjebal. Ja pierdole. Psa kurwa tak potraktować, człowieka bym tak potraktował ale nie psa aż sie kurwa robi przykro. Jebany chuj zaliczy zaraz sam taka wyjebke już mógł psa puścić i kazać spierdalac zreszta co komu taki pies zrobi. Sam mam psiaka i wolałbym kurwa, żeby mnie zeżarł taki aligator
Jebany kutas niech go Bóg tak załatwi cwela
Jebac kurwe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów