Anders Behring Breivik jest smutny z powodu obecnej sytuacji.Również z powodu tego,że musi grać na ps2.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anders Behring Breivik - dla mnie jest bohaterem,
i zobaczycie że za kilkadziesiąt lat zostanie oficjalnie za bohatera uznany!
i zobaczycie że za kilkadziesiąt lat zostanie oficjalnie za bohatera uznany!
Nie ważne co nim kierowało, ale zabijanie niewinnych dzieci na wyspie to skurwysyństwo.
Jak tak dalej pójdzie to nawet za jakieś dwa lata go puszczą i nazwą wizjonerem
vass napisał/a:
Nie ważne co nim kierowało, ale zabijanie niewinnych dzieci na wyspie to skurwysyństwo.
On strzelał do młodzieżówki SOCJALISTYCZNO-LEWACKIEJ partii. Polać mu.
Polowa Sadoli spijałaby łzy z jego policzków!
Druga połowa by zazdrościła, bo to twardy gość i mało płacze.
Druga połowa by zazdrościła, bo to twardy gość i mało płacze.
Za trzydzieści lat będą mu pomniki stawiać. Oczywiście jak będzie KOMU je stawiać. Skandynawskie pizdusie dalej poprawne politycznie, choć już pierwsze oznaki buntu widać - Patrole Żołnierzy Odyna w Finlandii.
Gwardek napisał/a:
On strzelał do młodzieżówki SOCJALISTYCZNO-LEWACKIEJ partii. Polać mu.
Jesteś idiotą i nic się na to nie poradzi.
Strzelał do bezbronnych dzieci, bo mu jaj zabrakło, żeby wejść do meczetu i odstrzelić paru terrorystów.
Okazja na wyłapanie Top komentarz.Wytłumaczcie mi czym on sie zasłużył że tak go popieracie??Od wczoraj mi neta podłączyli hmm
przecież na ps2 jest tak dużo zajebistych gier ze do końca odsiadki zajmie mu przejście ich wszystkich
Może pomników mu stawiać nie będą, ale przejdzie do historii jako pierwszy, który zaprotestował (w dość drastyczny sposób) przeciwko zalewowi Europy islamistami. Będzie o nim jakiś akapit w podręcznikach do historii za kilkadziesiąt / kilkaset lat.
To jeszcze mu nie kupili PS4? Ja bym na jego miejscu ogłosił strajk głodowy i wyrazy oburzenia.
vass napisał/a:
Strzelał do bezbronnych dzieci, bo mu jaj zabrakło, żeby wejść do meczetu i odstrzelić paru terrorystów.
Terroryści byli są i będą, jak wytępisz lewactwo to masz spokój.
vass napisał/a:
Chuj tam, przynajmniej zajebał zanim złożyły jaja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów