Dwie azjatyckie nastolatki postanowiły rozstać się z tym światem. Znając te azjatyckie kraje, to wcale się nie dziwię, wiadomo jaki tam los czeka przeciętnego żółtka, a co dopiero żółtą kobietę.
Dwie azjatyckie nastolatki postanowiły rozstać się z tym światem. Znając te azjatyckie kraje, to wcale się nie dziwię, wiadomo jaki tam los czeka przeciętnego żółtka, a co dopiero żółtą kobietę.
Tylko, że dzieci z domów samotnych matek mają od chuja problemów emocjonalnych a potem z prawem w przeciwieństwie do dzieci z domów samotnych ojców.
Statystycznie dziecko z domu bez matki ma takie same szanse na wyrośnięcie na normalnego co z domu z obojgiem rodziców podczas gdy dzieci z domów samotnych matek mają tendencje do wpadania w problemy i tworzenia problemów.
Patrz na te wszystkie laski młode z kolorowymi włosami, kolczykami wszędzie i ubrane jak chuj wie co pierdolące swoje mądrości na prawo i lewo oraz zniewieściałe pedałki w obcisłych spodenkach. To są efekty braku ojca w domu a nie braku pasa w domu. Prosty przykład tych pojebów co się w samochodach ostatnio zabili bo mieli sławne mamusie samotne i całkowity brak ojca w domu.
kto sie zabił? o kim mowa
Kolczyki na ryju w tak młodym wieku... brak ojca w domu.
Choroba postępowała, nikt nie zareagował na objawy...
Bez majtek była. Lubiła dobrą wentylacje
Podpada pod treści pedofilskie?
Statystycznie dziecko z domu bez matki ma takie same szanse na wyrośnięcie na normalnego co z domu z obojgiem rodziców podczas gdy dzieci z domów samotnych matek mają tendencje do wpadania w problemy i tworzenia problemów.
Jeszcze dorzucę w temacie Nie wiem czy to prawda, nie chce mi się sprawdzać.