noizz.pl/spoleczenstwo/twoj-weekend-kiedys-erotyczny-dzis-feministyczn...
noizz.pl/spoleczenstwo/twoj-weekend-kiedys-erotyczny-dzis-feministyczn...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I była to gazeta erotyczna (nie było pokazanych narzadów rodnych), to nie jakiś Cats czy Vamp. Po prostu tępe dzidy strzeliły sobie w kolano i wyszły na równi z klechami, którzy też sa za ograniczeniem łózkowych igraszek. Zabobon i sredniowiecze w wykonaniu feminazistek.
A co do "Twojego Weekendu" to troszę szkoda bo wychowałem się z tym czasopismem i wiele razu pod nie waliłem...
No ale lepsze są kurwa te kobiece pisemka które tak bardzo wiedzą czego chce kobieta.
Strona 10 - Zaakceptuj siebie taką jaką jesteś.
Strona 23 - Dieta cud abyś w końcu wyglądała jak chciałaś.
Strona 49 - Przepis na tort.
Przyznaję, że laski są bardziej zboczone, np. dwie ostatnie z rzędu zrobiły mi bez wcześniejszych konsultacji rimming przy okazji robienia loda i lizania jajek, pomimo, że sam nigdy bym nie odważył się tego zaproponować po ledwie kilku miesiącach znajomości. Przyznaję, że było to całkiem przyjemne
A co do "Twojego Weekendu" to troszę szkoda bo wychowałem się z tym czasopismem i wiele razu pod nie waliłem...
Daj spokój mi kiedyś dwie panny (siostry) zaczęły opowiadać jak własnemu bratu ciotecznemu zaproponowały wzajemne igraszki oralne (16 i 19 lat panny), myślałem, że fantazjują a one wieczorem powtórzyły to ze mną
Daj spokój mi kiedyś dwie panny (siostry) zaczęły opowiadać jak własnemu bratu ciotecznemu zaproponowały wzajemne igraszki oralne (16 i 19 lat panny), myślałem, że fantazjują a one wieczorem powtórzyły to ze mną
A potem kierowca autobusu wstał i zaczął bić brawo
Mnie ciotka przeleciała na pierwszej komunii, a co tam!!!
Hollywood kiedyś, hollywood dziś
Weekend kiedyś, Weekend dziś
...opanowane przez obrzydłe parchy i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów