📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wole pedałów smyrających sie po dupach na ulicy niż modlitwy mocherów w imie chuj-wie-czego i kiboli rozpierdalających swoje stadiony...
dla mnie można wrzucić wszystkich do jednego wora i wypierdolić w kosmos! ewentualnie mozna dodac jeszcze poszczególne jednostki z ul. wiejskiej
Nie mogę się dopatrzyć tej linii obrony przed bydłem na tym obrazku...
Trzecie zdjęcie z prywatnej kolekcji?
hitler wróć!
Ja pierdolę, przecież to bydło na obrazkach to właśnie znak rozpoznawczy demokracji. Tak samo banda baranów przytakująca innemu baranowi.
rockface123 napisał/a:
hitler wróć!
Hitler przyczynił się do śmierci prawie 6 milionów Polaków a Ty chcesz żeby wrócił?
Z całym szacunkiem ale puknij się w głowę.
@ tomqj
może zamiast woleć pedałów zaproponujesz coś, co uchroni ciebie przed wyruchaniem, okradnięciem i wysadzeniem?
może zamiast woleć pedałów zaproponujesz coś, co uchroni ciebie przed wyruchaniem, okradnięciem i wysadzeniem?
Soqu1@
Wyrucha Cię prędzej grupa nacjonalistów w imię Boga, niż pedały, (chyba że poprosisz). Okradnie Cię ktokolwiek, nawet bez murzynów i ciapatych polak okrada polaka, nie zmieni się nic jeżeliby doszliby w/w, wysadzić? Stary, coś Ty palił? Kiedyś ostatnio słyszał o samobójczym zamachu w Europie?
Poza tym - KTO BY CHCIAŁ EMIGROWAĆ DO POLSKI? Wśród ludzi, którzy tak narzekają na inne narodowości da radę zauważyć pewien rodzaj megalomanii, myśląc że polska ma cokolwiek do zaoferowania, czego nie mają kraje afrykańskie, lub azjatyckie. Sory - ale już wolałbym zostać w afryce i użerać się z niskimi zarobkami (nie dużo niższymi niż nasze ) niż użerać się z dużą częścią popierdolonego, rasistowskiego społeczeństwa.
Wyrucha Cię prędzej grupa nacjonalistów w imię Boga, niż pedały, (chyba że poprosisz). Okradnie Cię ktokolwiek, nawet bez murzynów i ciapatych polak okrada polaka, nie zmieni się nic jeżeliby doszliby w/w, wysadzić? Stary, coś Ty palił? Kiedyś ostatnio słyszał o samobójczym zamachu w Europie?
Poza tym - KTO BY CHCIAŁ EMIGROWAĆ DO POLSKI? Wśród ludzi, którzy tak narzekają na inne narodowości da radę zauważyć pewien rodzaj megalomanii, myśląc że polska ma cokolwiek do zaoferowania, czego nie mają kraje afrykańskie, lub azjatyckie. Sory - ale już wolałbym zostać w afryce i użerać się z niskimi zarobkami (nie dużo niższymi niż nasze ) niż użerać się z dużą częścią popierdolonego, rasistowskiego społeczeństwa.
soqu1 napisał/a:
@ tomqj
nie jestem od proponowania jakichkolwiek rozwiązań globalnych.
a sam sobie radze bardzo dobrze - żyje mi sie bardzo dobrze, nikt mnie nie rucha, nie okrada i nie wysadza.
W każdym razie dziękuję za troskę
tomqj napisał/a:
Wole pedałów smyrających sie po dupach na ulicy niż modlitwy mocherów w imie chuj-wie-czego i kiboli rozpierdalających swoje stadiony...
Już wole mochery, których widok nie przyprawia mnie od mdłości, niz pedałów miziających się na ulicach
@tomqj
Pozdrów swojego chłopaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów