Pies z kotem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pies z kotem
Lamparcik... jestem ekspertem
a Mietek z Kazkiem gorzałę walili
Pies czujny po chuju, całą chatę złodzieje by mogli spokojnie opierdolić.
2 minuty obliczał aby trafić w tętnicę, jebaniutki
Dobry thriller.
Metoda ataku podobna do postępowania kobiet, niby miluchny, słodki kotek, ale jak złapie za gardziel to ofiara nie ma żadnych szans
oso napisał/a:
Pies czujny po chuju, całą chatę złodzieje by mogli spokojnie opierdolić.
ta to chciałbym ciebie zobaczyć w roli tego psa z filmiku ciekawe co bys zrobil
Piękne, naprawdę piękne w swej naturalności. I jak trysnęło na schody krwią
Akcja 4:00... ... ... ...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ale się zesrał
Ten piesek na wycieraczce to labrador. Cielę jakich mało. Gdyby trafiło na amstaffa albo innego pitbulla to "kotecek" mógłby mieć przerąbane.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów