Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Kurwa, zapomnialem, ze od 10 lat siedze w piwnicy. Az musiałem wstać, bo się zesrałem
Ja bym momentalnie mocno wyhamował, następnie szybki skręt w prawo, później odbicie w lewo i spokojnie, bezpiecznie bym się zatrzymał na poboczu
Kurwa, zapomnialem, ze od 10 lat siedze w piwnicy. Az musiałem wstać, bo się zesrałem
Obawiam się że nie dał byś rady. Nie wiesz jeszcze ale banderowcy w aucie przerobili Ci uklad kierowniczy. Zamiast w lewo skręca w prawo.
A ty znowu swoje mętne wypociny wciskasz ukrofilu. Nawet to że masz dwubiegunową cię nie usprawiedliwia.
Wkurwiają mnie takie filmiki. 20, 30, 50 lat starania się i jakiś pierdolony zjeb co szcza do butelki i myje dupę w misce pod orlenem, kasuje Cię bez szansy ratunku, bo musiał spojrzeć w telefon.
Gorsze jest to że od dwóch dekad ewoluuje jakość nagrań wideo a na większości ciekawych filmów dalej rok 2000
Wkurwiają mnie takie filmiki. 20, 30, 50 lat starania się i jakiś pierdolony zjeb co szcza do butelki i myje dupę w misce pod orlenem, kasuje Cię bez szansy ratunku, bo musiał spojrzeć w telefon.
...kasuje Cię bez szansy ratunku, bo musiał spojrzeć w telefon.
Mógł uciekać na prawe pobocze, ale bał się zarysować tej łady żiguli czy innego ruskiego szrota na które odkładały dwa pokolenia. Ja widząc, że ta beczka jedzie prosto na mnie spierdalałbym do rowu. Chuj z samochodem na który i tak mam AC. Nie zliczę ile razy byłem w odwrotnej sytuacji - jadę ciężarówką, a osobówkarz leci prosto na mnie na czołówkę. Gdyby nie to, że wyhamowałem do 30-40km/h, to mielibyście kilka filmików więcej na głównej z odwróconymi rolami - osobówka która przy wyprzedaniu wbiła się w ciężarówkę.
A ty znowu swoje mętne wypociny wciskasz ukrofilu. Nawet to że masz dwubiegunową cię nie usprawiedliwia.
Wytrzeźwiej chłopczyku, bo na 6 rano jutro a najebany za kasą nie siądziesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów