📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Nie deptać trawników
- teraz popularne
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Miejmy tylko nadzieję, ze będą wytrwali w swoich ideach i będą naprawdę ostatnim swoim pokoleniem
Szopka, celem wzbudzenia agresji
W dobrze funkcjonującym społeczeństwie odpowiednie organy, jak policja, powinny reagować szybko i skutecznie, by przywracać porządek i egzekwować prawo – niezależnie od tego, kto je łamie. Zarówno blokowanie dróg przez protestujących, jak i agresywne zachowanie kierowców, w tym przepychanie ludzi samochodami, są niedopuszczalne. W mojej opinii, prawo powinno być surowe dla obu stron, kary pieniężne i konfiskata samochodów (jeśli ktoś używa w ten sposób samochodu, znaczy że psychicznie nie jest gotowy do prowadzenia nawet hulajnogi)
JA nie moge byc przy takich sytuacjach.....zaczynam sie trząsc i nie panuje nad sobą....pewnie bym tez próbował odciagnąc a jak by nie pomogło to wyjebał odrazu po koleji tym ciotom z buta....W sobie co mi potm zrobią jak jestem nie karany? kazdy sredni papuga załatwi zawiasy.... szacun dla kierowców że mieli nerwy ze stali.
Rafalala trzaskoska sponsoruje tym pojebom lokal w centrum stolicy to jego kolesie po torbie.
CzerstWybut napisał/a:
A ja bym pierwsze co to wpierdol spuścił nie tym siedzącym tylko tym co z aparatami i kamerami chodzą w koło.
Też cie obserwuje od jakiegoś czasu.... to jest chore to co napisałeś. Coś tam ci nie styka pod kopułą.
Meskalink napisał/a:
I jak zawsze obstawa grupy z aparatami jako zabezpieczenie przed pobiciem. To wszystko ustawki pod publikę wykorzystując chorych umysłowo ludzi.
Myślę że gaz pieprzowy skutecznie zniechęci do dalszego blokowania, a kamerki sobie będą mogli w dupę wsadzić.
Niech przyjadą na Śląsk i niech spróbują zablokować drogę tuż po godzinie 14tej jak ryle jadą z roboty 😉
Zobaczą co się będzie działo 😅
Zobaczą co się będzie działo 😅
Przypadkowo oczywiście TVN i inne ścierwa od razu na miejscu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów